НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про забезпечення пільгової передплати на міське періодичне видання на 2020 рік


Версія для друку

від 28.10.2019 Дата оприлюднення: 28.10.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

 

від  «___» ___________ 2019   №  _____  

 

Про забезпечення пільгової передплати на міське періодичне видання на 2020 рік

 

Керуючись ст.ст. 40,52, п.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання міської комплексної Програми «Турбота» на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради  від 14.12.2017 № 926, з метою забезпечення соціальної доступності періодичних видань для окремих пільгових категорій громадян, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради (Гехад) забезпечити в межах коштів, визначених на відповідний рік, 100% пільгову передплату на міське періодичне видання приватного підприємства «Редакція газети «Контакт» на 2020 рік учасникам бойових дій у роки Другої світової війни, особам з інвалідністю – учасникам антитерористичної операції, Почесним громадянам міста Южноукраїнська та особам з інвалідністю І групи загального захворювання.

2. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) здійснювати фінансування напрямку в межах бюджетних призначень, затверджених у міському бюджеті на відповідний рік, згідно з міською комплексною Програмою «Турбота».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

 

 

Міський голова                                                                            В.К. Пароконний

 

 

Гехад Е.Е.

5 50 56