НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про виділення коштів з Фонду міської ради на виконання  депутатських повноважень


Версія для друку

від 10.10.2019 Дата оприлюднення: 10.10.2019

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “______” __________ 2019  №  _______       

________ сесії __________скликання

 

Про виділення коштів з Фонду міської ради
на виконання  депутатських повноважень

 

Відповідно до ст.26, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.2, 3, 6 ст.30 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», рішення Южноукраїнської міської ради від 14.12.2017 №919 «Про затвердження Програми та Положення «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень» на 2018 - 2020 роки», на підставі Висновків про виділення коштів, Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 18,0 тис.грн. на придбання офісних меблів та рекламно – інформаційних стендів для забезпечення обладнання територіального центру комплектування та соціальної підтримки, в який буде реорганізовано міський військомат (копія Висновку (І) додається).

2. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 2,84 тис.грн. на придбання футбольних манишок, футбольних м’ячів та свистку для Южноукраїнської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №3 (копія Висновку (ІІ) додається).

3.  Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 10,0 тис.грн. на придбання кондиціонеру для покращення умов обслуговування пацієнтів лікарем загальної практики – сімейним лікарем, педіатром Качуровською Жанною Дмитрівною (копія Висновку (ІІІ) додається).

4. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 5,0 тис.грн. на придбання діагностичного набору отоофтальмоскопа для покращення рівня обслуговування пацієнтів лікарем загальної практики – сімейним лікарем, педіатром Качуровською Жанною Дмитрівно (копія Висновку (ІV) додається).

5. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 7,0 тис.грн. на придбання елементу дитячого ігрового майданчика «гірка» для встановлення у дворі житлового будинку №26 по проспекту Незалежності (копія Висновку (V) додається).

6.  Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 11,0 тис.грн. на надання матеріальної допомоги (П.І.П.) на лікування онкологічного захворювання (копія Висновку (VІ) додається).

7.  Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 26,0 тис.грн. на надання матеріальної допомоги (П.І.П.) на лікування онкологічного захворювання (копія Висновку (VІІ) додається).

8. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 10,5 тис.грн. на надання матеріальної допомоги (П.І.П.) на лікування онкологічного захворювання (копія Висновку (VІІІ) додається).

9. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 3,0 тис.грн. на надання матеріальної допомоги (П.І.П.) на лікування онкологічного захворювання (копія Висновку (ІХ) додається).

10. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 24,0 тис.грн. на надання матеріальної допомоги (П.І.П.) на лікування онкологічного захворювання (копія Висновку (Х) додається).

11. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 40,5 тис.грн. на надання матеріальної допомоги (П.І.П.) на лікування онкологічного захворювання (копія Висновку (ХІ) додається).

12. Фінансовому управлінню (Гончарова) включити кошти у сумі 157,84 тис.грн., виділені з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень, до проекту рішення Южноукраїнської міської ради «Про внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська на 2019 рік».

13. Головним розпорядником бюджетних коштів, виділених з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень відповідно до п.1 у загальній сумі 18,0 тис.грн. на виконання Програми «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень», визначити виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради.

14.   Головним розпорядником бюджетних коштів, виділених з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень відповідно до п.2 у загальній сумі 2,84 тис.грн. на виконання Програми «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень», визначити управління освіти  Южноукраїнської міської ради.

15.  Головним розпорядником бюджетних коштів, виділених з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень відповідно до п.3, 4, 6 - 11 у загальній сумі 130,0 тис.грн. на виконання Програми «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень», визначити департамент соціальних питань і охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради.

16.   Головним розпорядником бюджетних коштів, виділених з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень відповідно до п.5 у загальній сумі 7,0 тис.грн. на виконання Програми «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень», визначити департамент інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради.

17.  Контроль  за  виконанням  цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально – економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов)  та заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих  органів ради Кольчака О.М. 

 

 

Міський голова                                                                                        В.К.Пароконний

 

Гончарова Т.О.

5-81-01