НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження  Порядку надання одноразової матеріальної допомоги для проведення поточного ремонту власних житлових будинків і квартир інвалідам війни та  членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції у разі пожежі, затоплення чи стихійного лиха


Версія для друку

від 24.09.2019 Дата оприлюднення: 24.09.2019

ПРОЕКТ 

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «___» _________ 2019 №  ______                                                           

 

Про затвердження  Порядку надання одноразової матеріальної допомоги для проведення поточного ремонту власних житлових будинків і квартир інвалідам війни та  членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції у разі пожежі, затоплення чи стихійного лиха

 

Керуючись пп. 1 п. «а» ч.1 ст.34, пп.1 ч.2 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання  міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки зі змінами та доповненнями, з метою соціальної підтримки  сімей інвалідів війни та членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок надання одноразової матеріальної допомоги для проведення поточного ремонту власних житлових будинків і квартир інвалідам війни та  членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції у разі пожежі, затоплення чи стихійного лиха (додається).

2. Департаменту соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради (Гехад) забезпечити надання одноразової матеріальної допомоги для проведення поточного ремонту власних житлових будинків і квартир інвалідам війни та  членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції у разі пожежі, затоплення чи стихійного лиха, відповідно до бюджетних асигнувань, затверджених на міську соціальну  програму підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки на відповідний рік.

3. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) здійснювати  фінансування за вказаним напрямком в межах бюджетних призначень, затверджених у міському бюджеті на відповідний рік.

4. Контроль за виконанням цього рішення  покласти  на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

 

 

Міський голова                                                                  В.К.Пароконний

 

Гехад Е.Е.

5-50-56


 

Додаток

до рішення виконавчого комітету

                                                                                        Южноукраїнської міської ради

від «__»____2019 №_____

 

Порядок

надання одноразової матеріальної допомоги для проведення поточного ремонту власних житлових будинків і квартир інвалідам війни та  членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції у разі пожежі, затоплення чи стихійного лиха

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів міського бюджету  для надання одноразової матеріальної допомоги для проведення поточного ремонту власних житлових будинків і квартир інвалідам війни та  членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції у разі пожежі, затоплення чи стихійного лиха (далі – Порядок), розроблений на виконання  міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, затвердженої  рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 № 196.

2. Головним розпорядником коштів міського бюджету  за цим напрямком є департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради (далі – Департамент).

3. Одноразова  матеріальна допомога для проведення поточного ремонту власних житлових будинків і квартир інвалідам війни та  членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції у разі пожежі, затоплення чи стихійного лиха надається протягом поточного року громадянам з вищезазначеної категорії, які зареєстровані в місті Южноураїнську та знаходяться на обліку в Департаменті на підставі документа, який підтверджує факт пожежі, затоплення чи стихійного лиха.

4. Одноразова матеріальна допомога виплачується у розмірі  до 10 тис.грн., якщо розмір доходу постраждалих вищезазначеної категорії від  пожежі, затоплення чи стихійного лиха не перевищує двох прожиткових мінімумів на одну особу в розрахунку на місяць, затвердженого станом на 1 січня поточного року,  через відділення банків міста шляхом перерахування коштів на особовий рахунок  інвалідам війни та  членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції.

5. Перерахування коштів департаменту  для виплати одноразової  матеріальної допомоги для проведення поточного ремонту власних житлових будинків і квартир інвалідам війни та  членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції у разі пожежі,затоплення чи стихійного лиха проводиться фінансовим управлінням Южноукраїнської міської ради в межах бюджетних асигнувань, передбачених на відповідний період  міською соціальною програмою підтримки учасників АТО та членів їх сімей на зазначений напрямок.

 

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                              М.О.Пелюх