НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу державному підприємству «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на якій розміщено будівлю лабораторії зовнішньої дозиметрії за адресою: вулиця Паркова, будинок 6, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область


Версія для друку

від 10.09.2019 Дата оприлюднення: 10.09.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” _______ 2019  № _________                            

__________сесії __________скликання               

Про надання дозволу державному підприємству «Національна

атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на розробку

технічної  документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),

на якій розміщено будівлю лабораторії зовнішньої дозиметрії за

адресою: вулиця Паркова, будинок 6, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 92, 122 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 19.10.2017 №100878476 та витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 21.10.2013 № 11253886, розглянувши заяву державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» за підписом уповноваженої особи - інженера 1 категорії відділу управління майном відокремленого підрозділу «Южно-Українська атомна електрична станція» ДП НАЕК «Енергоатом» Пастушенка В.В. від 29.08.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл державному підприємству «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,3244 га, кадастровий номер: 4810800000:18:003:0006, за адресою: вулиця Паркова, будинок 6,  м. Южноукраїнськ, Миколаївська область, яка перебуває у постійному користуванні ДП «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на підставі витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 19.10.2017 №100878476, на якій розміщено будівлю лабораторії зовнішньої дозиметрії.
  2. Державному підприємству «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у двох оригінальних примірниках.
  3.  Державному підприємству «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» подати Южноукраїнській  міській раді на розгляд та затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) не пізніше як у шестимісячний строк.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

Міський голова                                                                                 В.К. Пароконний

Майстренко

5-51-90