НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження угод, укладених міським головою в рамках Програми «U-LEAD з Європою»


Версія для друку

від 06.09.2019 Дата оприлюднення: 06.09.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «___» __________ 2019  №  ______

__________ сесії  _________ скликання

Про затвердження угод, укладених міським

головою в рамках Програми «U-LEAD з Європою»

Керуючись ст. 25, п.43 ст.26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 12 Закону України «Про адміністративні послуги», ст. 54 Закону України «Про запобігання корупції», розпорядження Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 №306-р «Про підписання Угоди між Урядом України та Європейською Комісією, що діє від імені Європейського Союзу, про фінансування «U-LEAD з Європою: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку», визначення єдиних вимог до організації роботи центрів надання адміністративних послуг та забезпечення отримання жителями міста усіх або найбільш поширених адміністративних послуг, які надаються органами місцевого самоврядування в зручних для населення умовах, міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Угоду №UA-NIRAS-FR-2019-1.01-108, укладену міським головою в рамках Програми «U-LEAD з Європою» з NIRAS SwedenAB та Товариством з обмеженою відповідальністю «АЙТІ-СОЛЮШНС» в рамках Програми «U-LEAD з Європою» на постачання та доставку товарів загальною сумою 12236,00 (дванадцять тисяч двісті тридцять шість) євро (додаток 1).

2. Затвердити Угоду №UA-NIRAS-FR-2019-1.02/2-108, укладену міським головою в рамках Програми «U-LEAD з Європою» з NIRAS SwedenAB та Товариством з обмеженою відповідальністю «АРТ-ПРОМ» в рамках Програми «U-LEAD з Європою» на постачання та доставку товарів загальною сумою 5194,33 (п’ять тисяч сто дев’яносто чотири) євро 33 євроценти (додаток 2).

3. Затвердити Угоду №UA-NIRAS-FR-2019-1.04-108, укладену міським головою в рамках Програми «U-LEAD з Європою»з NIRAS SwedenAB та ФОП Складнєв Олександр в рамках Програми «U-LEAD з Європою» на постачання та доставку товарів загальною сумою 522,73 (п’ятсот двадцять два) євро 73 євроценти (додаток 3).

4. Затвердити Угоду №UA-NIRAS-FR-2019-1.05-108, укладену міським головою в рамках Програми «U-LEAD з Європою» з NIRAS SwedenAB та Товариством з обмеженою відповідальністю «СЕРВУС СІСТЕМЗ ІНТЕГРЕЙШН» в рамках Програми «U-LEAD з Європою» на постачання та доставку товарів загальною сумою 1511,00 (одна тисяча п’ятсот одинадцять) євро (додаток 4).

5. Прийняти у власність територіальної громади міста Южноукраїнська товари та послуги, отримані згідно укладених Угод, визначених у п.п.1-4 цього рішення та визначити балансоутримувачем виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради виключно для роботи Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська, в гривневому еквіваленті за курсом, встановленим Національним Банком України на дату прийняття товарів та послуг.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

Міський голова                                                       В.К. Пароконний

Вороніна

 5-80-08