НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про виконання рішень судів


Версія для друку

165-р від 22.08.2019 Дата оприлюднення: 28.08.2019

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “_22__” ___08_____ 2019    №  _165-р_

 

Про виконання  рішень судів

 

До виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради надійшли рішення Миколаївського  окружного  адміністративного суду від 02.07.2019  № 400/1793/19  та  від 23.07.2019   № 400/1885/19.

Розпорядженнями міського голови доведено можливості виконання рішень, стосовно поновлення Головченко І.В., до Южноукраїнської міської ради через оперативне скликання її сесії,  як роботодавця  Головченко І.В.   

В частині рішення суду по забезпеченню позову Дзюбенко Л.П., вказане рішення в день його надходження доведено резолюцією міського голови: «Для реагування відповідно до розподілу обов’язків та чинних вимог» всім посадовим особам місцевого самоврядування,  яких воно  стосується   безпосередньо. 

Керуючись п.п. 1,19,20 ч.4 ст.42 Закону України «Про  місцеве  самоврядування в Україні»:

1. Відділу забезпечення депутатської діяльності апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету (Усата) продовжити моніторинг днів, коли буде встановлена достатня явка депутатів Южноукраїнської міської ради для проведення сесії Южноукраїнської міської ради з питання поновлення на посаді Головченко І.В. День такої явки визначити завчасно та готувати відповідне розпорядження міського голови. Врахувати, що виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради своєю заявою звернувся до Миколаївського окружного  адміністративного суду стосовно питання, а саме: Ухвалити додаткове рішення щодо процедури поновлення на посаді Головченко І.В., оскільки є явна колізія і її потрібно подолати, а також, вжив інших заходів щодо врегулювання колізії,  яка виникла не з вини виконавчого комітету  Южноукраїнської міської ради.

2. У розпорядженні міського голови від 22.08.2019 №163-р виключно внутрішньоорганізаційні питання,  як координація роботи, які  не враховуються ст.50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та які за  Регламентом Южноукраїнської міської ради не відносяться до повноважень секретаря  Южноукраїнської міської ради безпосередньо. Внутрішньоорганізаційні питання зачіпають розподіл повноважень між заступниками міського голови, яким пропонується  внести свої пропозиції щодо  їх уточнення, так  і Дзюбенко Л.П. теж може внести свої пропозиції до 10.09.2019, які теж додатково буде врегульовано внутрішньоорганізаційно. 

3. Проблемні питання в інфраструктурі міського господарства, які накопичено принаймні протягом 2018 року – березня 2019 року, знаходяться на контролі їх вирішення та постійно потребують свого додаткового регулювання з огляду на звернення громадян і  на інші фактори такої потреби.

4. Контроль за виконанням цього  розпорядження лишаю за собою.

 

 

    Міський голова                                                      В.К. Пароконний