НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про скликання позапланової 48 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання


Версія для друку

152-р від 09.08.2019 Дата оприлюднення: 09.08.2019

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  « __09___ »    __08____  2019   №  __152-р_____

 

Про скликання позапланової 48 сесії Южноукраїнської міської  ради  VII  скликання

 

Керуючись   п.20 ч.4 ст.42, п.5 ст.46  Закону  України  «Про місцеве  самоврядування  в Україні», відповідно до  п.2 ст.19, ст.20 Регламенту Южноукраїнської  міської ради VII скликання в новій редакції:

Скликати позапланову 48 сесію  Южноукраїнської  міської  ради  VII скликання  10.09.2019 о 10.00 у великій залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з порядком денним:

1. Про виконання бюджету міста Южноукраїнська за І півріччя 2019 року

Доповідач: Гончарова Т.О.

2. Про виділення коштів з Фонду міської ради на виконання  депутатських повноважень

Доповідач: Гончарова Т.О.

3. Про внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська на 2019 рік

Доповідач: Гончарова Т.О.

4. Про припинення повноважень  голови постійної комісії Южноукраїнської міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін та внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 11.12.2015 №7 «Про утворення постійних комісій Южноукраїнської міської ради, затвердження їх складу та обрання голів комісій»

Доповідач: Квасневський Є.А.

5. Про зміну складу  постійних комісій Южноукраїнської міської ради та внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 11.12.2015 №7 «Про утворення постійних комісій Южноукраїнської міської ради, затвердження їх складу та обрання голів комісій»

Доповідач: Квасневський Є.А.

6. Про внесення змін до Положення  «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень» на 2018-2020 роки, затвердженого рішенням Южноукраїнської  міської ради від 14.12.2017 №919

Доповідач: Бабич В.В.

7. Про поновлення Головченко І.В. на посаді керуючого справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

Доповідач: Палій О.В.

8. Про укладання договору про надання правової допомоги

Доповідач: Квасневський Є.А.

9. Про внесення змін до чисельності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 04.10.2018 №1286

Доповідач: Вороніна О.С.

10. Про упорядкування структури виконавчих органів Южноукраїнської міської ради та внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради  від 04.10.2018  №1286

Доповідач: Григорян Е.Ю.

11. Про  припинення діяльності Департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради

Доповідач: Пелюх М.О.

12. Про затвердження Положення про Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у новій редакції

Доповідач: Дизик А.А.

13. Про затвердження  Перспективного плану розвитку міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки

Доповідач: Петрик І.В.

14. Про затвердження Програми підтримки органу самоорганізації населення кварталу №7 м. Южноукраїнська – «Управа МПЗ» на 2019-2020 роки

Доповідач: Петрик І.В.

15. Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 23.03.2017 №564  «Про затвердження Положення про здійснення інвестиційної діяльності в місті  Южноукраїнську та затвердження складу Конкурсної комісії з проведення  інвестиційного конкурсу в місті Южноукраїнську»

Доповідач: Петрик І.В..

16. Про хід реалізації протягом двох років Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок», затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 23.03.2017 №566

Доповідач: Петрик І.В.

17. Про внесення змін до  складу комісії з реорганізації комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня» шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 05.03.2019 №1364

Доповідач: Захарова О.В.

18. Про внесення доповнень до Заходів міської комплексної Програми «Охорона здоров`я в місті Южноукраїнську» на 2017 - 2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 13.07.2017 № 771

Доповідач: Гехад Е.Е.

19. Про звіт про роботу Некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та роботу головного лікаря  Нікітіна Анатолія Вікторовича

Доповідач: Нікітін А.В.

20. Про припинення діяльності Департаменту  cоціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради

Доповідач: Квасневський Є.А.

21. Про закріплення за комунальним закладом «Южноукраїнська міська лікарня» закладів загальної середньої освіти комунальної власності міста Южноукраїнська

Доповідач: Сінчук Ю.М.

22. Про соціальну захищеність комунальних тарифів

Доповідач: Валюшок С.Г.

23. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Дружби народів 17» житлового будинку №17, розташованого на вулиці Дружби Народів у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

24. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Соборності, 10» житлового будинку №10, розташованого на проспекті  Соборності у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

25. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «НЕЗАЛЕЖНОСТІ 31-БЕРЕГИНЯ» житлового будинку №31, розташованого на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

26. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Енергобудівників 13» житлового будинку №13, розташованого на вулиці Енергобудівників у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» 

Доповідач: Валюшок С.Г.

27. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Цвіточний 3-А» житлового будинку № 3-А, розташованого на бульварі Цвіточному у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

28. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Цвіточний, 1» житлового будинку №1, розташованого на бульварі Цвіточному у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

29. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Набережна Енергетиків 39» житлового будинку №39, розташованого на вулиці Набережна Енергетиків у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

30. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Рідний дім-29» житлового будинку №29, розташованого на проспекті  Незалежності у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

31. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Незалежності 24» житлового будинку №24, розташованого на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

32. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Набережна Енергетиків 27» житлового будинку №27, розташованого на вулиці Набережна Енергетиків у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

33. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Набережна Енергетиків 49» житлового будинку №49, №49-А, розташованого за адресою: вулиця Набережна Енергетиків у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» 

Доповідач: Валюшок С.Г.

34. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Молодіжна 5» житлового будинку №5, розташованого на вулиці Молодіжна у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

35. Про надання згоди на списання  з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» багатоквартирного будинку №6,  розташованого на бульварі Шевченка у місті Южноукраїнську, та  погодження акта про списання даного багатоквартирного будинку

Доповідач: Валюшок С.Г.

36. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного  будинку «Дружби народів 31, 31-А» житлових будинків №31, 31-А, розташованих на вулиці  Дружби Народів у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирних будинків з балансу  комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

37. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ДРУЖБИ НАРОДІВ, 46» житлового будинку № 46, розташованого на вулиці Дружби Народів у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

38. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку  «Наш-31» житлового будинку, розташованого на проспекті Соборності 3 / Незалежності 8  у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального  підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

39. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Будинок-73» житлового будинку, розташованого на вулиці  Енергобудівників 17/Дружби Народів 50 у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

40. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Центральний 5/14» житлового будинку, розташованого на проспекті Незалежності 14/ бульвар Шевченка 5 у  місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

41. Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Цвіточний 2» житлового будинку №2, розташованого на бульварі Цвіточному у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

оповідач: Валюшок С.Г.

42. Про надання  згоди на передачу з комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська в державну власність, до сфери управління Державної судової адміністрації України, нежитлового приміщення за адресою: вулиця Дружби Народів, 3-а

Доповідач: Валюшок С.Г.

43. Про припинення надання послуг з централізованого гарячого водопостачання комунальним підприємством «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» мешканцям  кварталу №7 малоповерхової забудови міста

Доповідач: Валюшок С.Г.

44. Про затвердження акта приймання - передачі індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність територіальної громади м. Южноукраїнська

Доповідач: Валюшок С.Г.

45. Про надання згоди на списання шляхом ліквідації основних засобів з балансу комунального підприємства «Служба комунального господарства»

Доповідач: Валюшок С.Г.

46. Про затвердження ліміту використання води та водовідведення стічних вод абонентами  відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом»

Доповідач: Валюшок С.Г.

47. Про затвердження типового договору про сплату внесків і платежів в багатоквартирних будинках, в яких створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, або визначено управителя

Доповідач: Валюшок С.Г.

48. Про внесення змін до рішення  Южноукраїнської міської ради від 02.04.2019 №1508 «Про безоплатну передачу матеріальних активів з балансу комунального підприємства «Тепло-постачання та водо-каналізаційне господарство» до об’єднань співвласників багатоквартирних будинків»

Доповідач: Валюшок С.Г.

49. Про внесення змін до рішення  Южноукраїнської міської ради від 02.04.2019 №1510  «Про безоплатну передачу матеріальних активів з балансу комунального підприємства  «Тепло-постачання та водо-каналізаційне господарство» на баланс комунального  підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Доповідач: Валюшок С.Г.

50. Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 14.12.2017 №921 «Про затвердження проекту додаткової угоди до інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок», затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 27.04.2017 №650 «Про затвердження інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проекту  «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок»

Доповідач: Валюшок С.Г.

51. Про впорядкування нумерації квартир в житловому будинку розташованому за адресою: вулиця Енергобудівників, 17/ Дружби Народів, 50 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Погрібний О.Л.

52. Про присвоєння поштової адреси  частині торгівельного комплексу, що складається з приміщень першого поверху  та прибудови а1 (сходової клітки) - приміщення №1,2,3,VІ, загальною площею 117,3 кв.м., розташованій за адресою:  бульвар Шевченка, 3д у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Погрібний О.Л.

53. Про присвоєння поштової адреси  частині торгівельного комплексу, що складається з приміщень  першого поверху та електрощитової а1 - приміщення №1,2,3, загальною площею 60,3 кв.м.,   розташованій за адресою: бульвар Шевченка, 3д у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Погрібний О.Л.

54. Про присвоєння поштової адреси  частині торгівельного комплексу, що складається з приміщення першого поверху - приміщення №1, загальною площею 28,2 кв.м. та ґанку – кр3, розташованій за адресою: бульвар Шевченка, 3д у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Погрібний О.Л.

55. Про присвоєння поштової адреси  частині торгівельного комплексу, що складається з приміщень  цокольного поверху та прибудови а1 - приміщення №І,ІІ,ІІІ,ІV,V, загальною площею 1046,0 кв.м.,  ґанку – кр1, та приямків – пр-1, пр-2,  розташованій за адресою: бульвар Шевченка, 3д  у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Погрібний О.Л.

56. Про присвоєння поштової адреси  частині торгівельного комплексу, що складається з приміщення першого поверху - приміщення №1, загальною площею 388,9 кв.м., розташованій за адресою: бульвар Шевченка, 3д у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Погрібний О.Л.

57. Про присвоєння поштової адреси  частині торгівельного комплексу, що складається з приміщень першого поверху - приміщення №1-18 загальною площею 520,3 кв.м., ґанку – кр2 та навісу – Б, розташованій за адресою: бульвар Шевченка, 3д у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Погрібний О.Л.

58. Про затвердження Комплексної схеми  розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного  чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в місті Южноукраїнську

Доповідач: Погрібний О.Л.

59. Про формування пропозицій по благоустрою та створенню зон відпочинку на території м. Южноукраїнська

Доповідач: Погрібний О.Л.

60. Про присвоєння поштової адреси  нежитловому приміщенню, яке складається з приміщень №1,2,3,4,5,6, що розташоване за адресою:  проспект Незалежності,             8/ проспект Соборності, 3 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Погрібний О.Л.

61. Про присвоєння поштової адреси  об’єкту «Виробнича майстерня внутрішньо-будинкових мереж 5-го мікрорайону», розташованому в районі житлового будинку №49 на вулиці Набережна Енергетиків у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Погрібний О.Л.

62. Про приватизацію Біляєвою Тамарою Михайлівною квартири  № 151  в  будинку  № 50 на вулиці Дружби Народів в місті Южноукраїнську Миколаївської області Доповідач: Сезоненко І.В.

63. Про приватизацію Кисельовою Аллою Федорівною, Кисельовим Костянтином Олександровичем,  Кисельовим Олександром Павловичем квартири № 36 в будинку № 31-А  на вулиці Дружби Народів в місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Сезоненко І.В.

64. Про приватизацію Середою Володимиром Іллічем, Середою Валентиною Миколаївною, Званецькою Світланою Володимирівною, Званецькою Веронікою Вячеславівною квартири № 319 в будинку № 14 на проспекті Незалежності в місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Сезоненко І.В.

65. Про приватизацію Щербаковим Юрієм Анатолійовичем, Щербаковою Світланою Василівною квартири № 112 в будинку № 21 на вулиці Набережній Енергетиків в місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Сезоненко І.В.

66. Про приватизацію Бородою Петром Григоровичем, Бородою Аллою Всеволодівною  квартири № 252 в будинку № 7 на проспекті Соборності в місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Сезоненко І.В.

67. Про приватизацію Царуком Юрієм Павловичем квартири № 5 в будинку № 43  на вулиці Набережній Енергетиків в місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Сезоненко І.В.

68. Про приватизацію Жук Ганною Миколаївною, Жуком Іваном Вікторовичем, Мазур Людмилою Іванівною, Жуком Віталієм Івановичем, Мазур Єлизаветою Андріївною, Слободянюк Анастасією Андріївною квартири № 66 в будинку № 1 на вулиці Дружби Народів в місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Сезоненко І.В.

69. Про приватизацію Болтяном Володимиром Федоровичем, Болтян Ольгою Василівною, Болтяном Юрієм Володимировичем квартири № 4 в будинку № 35 на вулиці Набережній Енергетиків в місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Сезоненко І.В.

70. Про приватизацію Бражнік Вікторією Вікторівною, Яковиною Данилом Едуардовичем квартири № 110 в будинку № 5 на проспекті Незалежності в місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Сезоненко І.В.

71. Про приватизацію Кушніренком Вадимом Ігоровичем квартири №21 в будинку №30 на вулиці Дружби Народів в місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Сезоненко І.В.

72. Про приватизацію Левицьким Валентином Івановичем житлового приміщення №67  в гуртожитку №7 будинку №5 на вулиці Дружби Народів в місті Южноукраїнську  Миколаївської області

Доповідач: Сезоненко І.В.

73. Про приватизацію Білявським Віталієм Юрійовичем житлового приміщення №518 в гуртожитку №3 будинку №9 на вулиці Миру в місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Сезоненко І.В.

74. Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 01.07.2009 (зареєстрований 09.07.2009 за №040900300053), укладеного з фізичною особою-підприємцем Плісовою Наталею Миколаївною під розміщення та обслуговування прибудови та входу до  магазину «Оптика» по проспекту Комуністичному, 5 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

75. Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 30.04.2013 (право оренди зареєстровано 06.08.2013), укладеного з фізичною особою-підприємцем Штефаном Олександром Васильовичем під розміщення та обслуговування входу до приміщення магазину «Хаджибей» на проспекті Незалежності, 26 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

76. Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 21.05.2019 (право оренди зареєстровано 21.05.2019), укладеного з фізичною особою-підприємцем Фоменко Людмилою Анатоліївною під розміщення та обслуговування торговельного кіоску в районі магазину «Дари ланів» на вулиці Миру у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

77. Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 21.05.2019 (право оренди зареєстровано 21.05.2019), укладеного з фізичною особою-підприємцем Мінясовою Ганною Андріївною під розміщення та обслуговування торговельного кіоску в районі магазину «Дари ланів» на вулиці Миру у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

78. Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 12.10.2015 (право оренди зареєстровано 13.10.2015), укладеного з фізичною особою-підприємцем Вендель Галиною Миколаївною під розміщення та обслуговування входу до магазину непродовольчих товарів на проспекті Незалежності, 18 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

79. Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 21.10.2014 (право оренди зареєстровано 29.10.2014), укладеного з фізичною особою-підприємцем Подніколенко Лілією Михайлівною під розміщення та обслуговування торговельного павільйону на вулиці Молодіжній, 7-В у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

Доповідач: Майстренко Л.П.

80. Про надання дозволу фізичній особі – підприємцю Подніколенко Лілії Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки під розміщення та обслуговування магазину та салону краси за адресою: вулиця Молодіжна, 7-в у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

81. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Ніколенко Галині Іванівні на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення  за адресою: проспект Незалежності, 31, приміщення 40 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

82. Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки громадянам України Граб Світлані Валентинівні та Граб Зінаїді Вікторівні під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі на вулиці Дружби Народів, 36/1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

83. Про надання дозволу фізичним особам - підприємцям Приходько Олександрі Миколаївні та Секрет Любові Анатоліївні на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту під розміщення та обслуговування групи стаціонарних тимчасових споруд  за адресою: вулиця Набережна Енергетиків, 39 у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

Доповідач: Майстренко Л.П.

84. Про надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Кургановій Галині Вікторівні під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення № «0» на бульварі Шевченка, 12, під’їзду № 4 у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

Доповідач: Майстренко Л.П.

85. Про надання дозволу громадянину України Штифирцу Максиму Михайловичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування вхідної частини (прибудови) об’єкту комерційної діяльності  за адресою: вулиця Молодіжна, 7, приміщення 75 у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

Доповідач: Майстренко Л.П.

86. Про надання дозволу комунальному підприємству «Служба комунального господарства» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування під розміщення та обслуговування сортувального комплексу на території Гідрокомплексу у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

87. Про надання департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради на умовах договору суперфіцію земельної ділянки для здійснення будівельних робіт по об’єкту: «Реконструкція спортивного майданчику під міні-футбольне поле зі штучним покриттям Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. Захисників Вітчизни по бульвару Курчатова, 8 в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області»

Доповідач: Майстренко Л.П.

88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування під розміщення та обслуговування тротуарів, пішохідних доріжок та зелених зон на проспекті Незалежності в районі житлового будинку №31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

89. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування для будівництва та  обслуговування інших будівель громадської забудови в районі Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для надання в постійне користування релігійній громаді парафії на ім’я Христа Спасителя Вознесенської єпархії Української Православної Церкви міста Южноукраїнська Миколаївської області під розміщення та обслуговування храму Христа Спасителя на вулиці Дружби Народів, 38 та для надання в постійне користування комунальному підприємству «Служба комунального господарства» під розміщення та обслуговування скверу № 2 (верхня частина) на проспекті Соборності у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

91. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  № 252  громадянину України Штильову Вячеславу Олександровичу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вулиці Степовій в кварталі № 7 малоповерхової забудови міста Южноукраїнська Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

92. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на вулиці Миру в районі житлового будинку № 4 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

93. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування під розміщення та обслуговування скверу № 2 на проспекті Соборності у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

94. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду фізичній особі-підприємцю Брагар Олені Євгенівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, із земель комунальної власності не наданих у власність та користування за адресою: Миколаївська область, м. Южноукраїнськ, вул. 300-річчя Костянтинівки, 2

Доповідач: Майстренко Л.П.

95. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для надання в постійне користування комунальному підприємству «Критий ринок м. Южноукраїнська» під розміщення та обслуговування площадки для здійснення торгівлі з автотранспортних засобів на вулиці Молодіжній у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

Доповідач: Майстренко Л.П.

96. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки дочірньому підприємству електричних мереж приватного акціонерного товариства «Атомсервіс» в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування трансформаторної підстанції КТП - 10/0.4 кВ № 76 електрозабезпечення об’єктів в районі бази ХРСУ  на вулиці Набережна Енергетиків у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

Доповідач: Майстренко Л.П.

97. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки дочірньому підприємству електричних мереж приватного акціонерного товариства «Атомсервіс» в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування трансформаторної підстанції КТП - 10/0.4 кВ № 77 електрозабезпечення об’єктів в районі меморіального комплексу на вулиці Прокоф’єва у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

Доповідач: Майстренко Л.П.

98. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 69 громадянину України Матвеєву Сергію Васильовичу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вулиці 300-річчя Костянтинівки у 6-му мікрорайоні міста Южноукраїнська Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

99. Про припинення комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» права постійного користування земельною ділянкою, розташованою за адресою: вулиця Набережна Енергетиків, 19 у місті Южноукраїнську  Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

100. Про припинення комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» права постійного користування земельною ділянкою, розташованою за адресою:  вулиця Енергобудівників, 6 у місті Южноукраїнську  Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

101. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Южноукраїнської міської ради Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

102. Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 02.10.2014 (право оренди зареєстровано 28.10.2014), укладеного з фізичною особою-підприємцем Житним Віталієм Вікторовичем під розміщення та обслуговування входу в приміщення магазину промислових товарів на проспекті Леніна, 24 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

103. Про надання дозволу громадянину України  Левчуку Максиму Васильовичу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту під розміщення та обслуговування вхідної частини нежитлового приміщення  за адресою: проспект Незалежності, 20, приміщення 181 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

104. Про поновлення договору оренди земельної ділянки від 03.07.2009 (зареєстрований 09.07.2009 за № 040900300055), укладеного з фізичною особою-підприємцем Гусєвим Ігорем Миколайовичем під розміщення та обслуговування магазину непродовольчих товарів на вулиці Миру, 9/2 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

105. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки дочірньому підприємству електричних мереж приватного акціонерного товариства «Атомсервіс» в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування трансформаторної підстанції КТП - 10/0.4 кВ № 47 електрозабезпечення об’єктів в районі в’їзду № 2 на вулиці 300-річчя Костянтинівки  у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

106. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) товариству з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія» для надання в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, цілісного майнового комплексу на бульварі Шкільному, 2 у місті Южноукраїнську  Миколаївської області

Доповідач: Майстренко Л.П.

107. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 88   громадянину України Рищакову Володимиру Миколайовичу у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на проектній вулиці № 13 у 6-му мікрорайоні міста Южноукраїнська Миколаївської області

       Доповідач: Майстренко Л.П.

 

    

Міський голова                                                   В.К. Пароконний


Додаток до розпорядження міського голови

від _09___   ___08_____ 2019 № __152-р_____

 

Перелік питань, що пропонуються до розгляду 48 сесії Южноукраїнської міської ради  сьомого  скликання в розділі «Різне»

1. 

Про санітарно- епідеміологічну ситуацію, що склалася в терапевтичному відділення  КЗ «Южноукраїнська міська лікарня»      

2. 

Про заслуховування звіту директора КП «Житлово- експлуатаційне об’єднання» Гульман З.С.

3. 

Про недопустимість самозабудови на території ринку «Отрадний» на в.Молодіжній ПП Кутакова В.В.

4. 

Про проведення позапланових перевірок та службового розслідування.

5. 

Про відсторонення Дзюбенко Л.П. згідно вимоги Управління захисту економіки в Миколаївській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України від 23.07.2019.

 

 

 

                  Міський голова                                                                           В.К Пароконний