НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про реагування на заяву директора комунального підприємства "Житлово-експлуатаційне об'єднання" Гульман З.С. щодо її звільнення за згодою сторін, на спірну ситуацію зі створення Управителя на базі комунального підприємства "Житлово-експлуатаційне об'єднання" та про тарифні питання від Управителя


Версія для друку

142-р від 24.07.2019 Дата оприлюднення: 25.07.2019

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “ 24”   07.  2019    №   142-р

 

Про реагування  на заяву директора комунального підприємства "Житлово-експлуатаційне 
об'єднання" Гульман З.С. щодо її  звільнення за згодою сторін, на спірну ситуацію зі 
створення Управителя на базі комунального підприємства "Житлово-експлуатаційне 
об'єднання" та про  тарифні питання від Управителя

 

Керуючись п.п.19, 20 ч.4 ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування  в Україні", в реагування на заяву  директора комунального підприємства "Житлово-експлуатаційне об'єднання" Гульман Зінаїди Сергіївни від 23.07.2019 року  про звільнення  за згодою сторін,  на спірну ситуацію зі створення Управителя  на базі  комунального підприємства "Житлово-експлуатаційне об'єднання" та про тарифні питання від Управителя:

1. Створити  комісію   для  дослідження процесу створення  Управителя на базі  комунального підприємства   "Житлово-експлуатаційне об'єднання" і всіх особливостей  виконання  цієї  важливої та соціально-значимої роботи (додаток 1).

 2. У положенні про мету та спосіб  роботи  комісії,  відповідно до пункту 1 цього розпорядження,  зосередити всі нормативно-правові акти  щодо створення Управителя  на базі комунального підприємства "Житлово-експлуатаційне об'єднання" ( додаток 2).

3. В  роботі комісії  взаємодіяти з департаментом інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради (далі-департамент), якому  своїм розпорядчим актом створити робочу групу по з'ясуванню меж участі  департаменту у створенні  Управителя.

4.Доручити управлінню економічного розвитку  Южноукраїнської міської ради  з депутатами Южноукраїнської міської ради долучитись до цієї відповідальної роботи.

5.Комісії кожний етап своєї роботи оформляти актом, яким  інформувати  депутатів Южноукраїнської міської ради, принаймні на рівні  профільної постійної комісії міської ради, виконавчі органи Южноукраїнської міської ради,  в частині їх причетності до процесу створення  Управителя.

6.Заступнику міського голови  з питань діяльності виконавчих органі ради Кольчаку  О.М. періодично інформувати міського голову про хід роботи комісії.

 7.Контроль за виконанням  цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради   Мустяцу  Г.Ф. та  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Кольчака О.М.       

 

 

 

Міський голова                                                                    В.К. Пароконний

 

 

 


Додаток 1

до розпорядження міського голови

від  24.07.2019  №  142-р

Склад  комісії

для  дослідження процесу створення Управителя  на базі комунального підприємства "Житлово-експлуатаційне об'єднання" і всіх особливостей  виконання цієї  важливої та соціально-значимої роботи

Голова комісії

Кольчак Олександр Миколайович

-

заступник міського голови з питань   діяльності виконавчих органів ради

Заступник голови комісії

Мустяца Ганна Федорівна

-

перший заступник міського голови з питань   діяльності виконавчих органів ради

Секретар комісії

Сафронова Наталя Михайлівна

-

начальник відділу звернень громадян, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації  апарату Южноукраїнської міської ради  та її  виконавчого комітету

Члени комісії:

Гончарова Тетяна Олександрівна

-

начальник фінансового управління Южноукраїнської міської ради;

Лопушенко Андрій Олександрович

-

начальник відділу   комунальної власності департаменту інфраструктури  міського господарства Южноукраїнської міської ради;

Носан Микола Миколайович

-

депутат Южноукраїнської міської ради (за погодженням);

Петрик Інна Василівна

-

начальник управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради;

Татьков Федорів Сергійович

-

депутат Южноукраїнської міської ради  (за погодженням);

Тацієнко Тетяна Володимирівна

-

заступник начальника управління , начальник відділу економіки управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради;

Узунов Вадим Миколайович

-

депутат Южноукраїнської міської ради (за погодженням);

Чебан Яна Сергіївна

 

-

головний спеціаліст відділу правової роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету.

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                 О.М. Кольчак

 


Додаток 2

до розпорядження міського голови

від   24.07.2019  №   142-р

Положення

про комісію для  дослідження процесу створення  Управителя  на базі комунального підприємства   "Житлово-експлуатаційне об'єднання" і всіх особливостей  виконання  цієї  важливої та соціально-значимої роботи

 

1. Комісії, відповідально до розпорядження міського голови, користуватися  Законами Україні від 14 травня 2015 року № 417-VIII "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку", "Про житлово-комунальні послуги", "Про здійснення регуляторної політики у сфері господарської діяльності", постановою Кабінету Міністрів України від 05.09.2018 № 712 "Про затвердження Правил надання послуги з управління багатоквартирним будинком та Типового договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком" та наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 року № 150 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку".

2. Комісії, з виходом в департамент інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради та  комунальне підприємство "Житлово-експлуатаційне об'єднання", з'ясувати всю розпорядчу базу виконавчого органу міської ради та комунального підприємства щодо процесу створення Управителя.

3. У порядку забезпечення   якості роботи  комісії вивчити практику  роботи створення Управителя в інших містах України.

 

______________________________________