НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради в новій редакції та затвердження Положення про неї


Версія для друку

від 12.07.2019 Дата оприлюднення: 12.07.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «_____» ________ 2019    №   ______

 

Про затвердження складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті
Южноукраїнської міської ради в новій редакції та затвердження Положення про неї

 

Керуючись пп. 4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», з метою надання допомоги виконавчому комітету Южноукраїнської міської ради у  здійсненні ним функцій органу опіки та піклування, для розгляду питань соціального захисту дітей, у тому числі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В И Р І Ш И В:           

1. Затвердити склад комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради в новій редакції (додаток 1).

2. Затвердити Положення про комісію з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради в новій редакції (додаток 2).

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 21.12.2016  № 326  «Про затвердження складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради в новій редакції та затвердження Положення про неї».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на службу у справах дітей Южноукраїнської міської ради (Гопкал) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О. 

 

 

 

Міський голова                                                                     В.К.Пароконний

 

Гопкал
Анчева
2-15-66