НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Порядку забезпечення житлом сімей учасників бойових дій, які приймали безпосередню участь в антитерористичній операції,  перебувають на квартирному обліку та потребують поліпшення житлових умов у новій редакції


Версія для друку

від 11.07.2019 Дата оприлюднення: 11.07.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «___» __________ 2019 №  ______

 

Про затвердження Порядку забезпечення житлом сімей учасників бойових дій, які приймали безпосередню участь в антитерористичній операції,  перебувають на квартирному обліку та потребують поліпшення житлових умов у новій редакції

 

Керуючись пп. 1 п. «а» ч.1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання міської соціальної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 № 196 зі змінами та доповненнями, рішення Миколаївської обласної ради від 22.12.2016 № 5 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2020 року» зі змінами та доповненнями, з метою забезпечення житлом сімей учасників антитерористичній операції на сході України, які перебувають на квартирному обліку і потребують поліпшення житлових умов, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1.  Затвердити Порядок  забезпечення житлом сімей учасників бойових дій, які приймали безпосередню участь  в антитерористичній операції,  перебувають на квартирному обліку та потребують поліпшення житлових умов у новій редакції (додається).

2. Департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради (Гехад) у межах бюджетних асигнувань затверджених на міську соціальну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на відповідний бюджетний рік, проводити видатки на співфінансування з обласним бюджетом витрат на забезпечення житлом сімей учасників антитерористичної операції на сході Україні, які перебувають на квартирному обліку.

3. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) здійснювати фінансування міської соціальної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей по вказаному напрямку в межах бюджетних призначень, затверджених у міському бюджеті на відповідний рік.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 20.06.2017 № 179 «Про затвердження Порядку забезпечення житлом сімей учасників антитерористичної операції на сході України, які перебувають на квартирному обліку».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пелюха М.О.

 

 

 

Міський голова                                                                  В.К. Пароконний

 

 

Заболотна Л.В.

5-55-17