НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про заборону в’їзду автомототранспорту на територію міського пляжу


Версія для друку

127-р від 04.07.2019 Дата оприлюднення: 08.07.2019

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  __04.07.2019_____   №  127-р__

               

Про заборону в’їзду автомототранспорту на територію міського пляжу

 

Керуючись п.п.12, 19, 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування   в   Україні»,   відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи рішення Южноукраїнської міської ради від 29.12.2011№ 403 «Про затвердження правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська», з метою вдосконалення комплексу заходів спрямованих на запобігання нещасним випадкам  і  надзвичайним  ситуаціям  на міському пляжі,  створення безпечних умов для масового відпочинку людей:

 

1. Заборонити в’їзд автомототранспорту, мопедів, скутерів на територію міського пляжу, за виключенням технологічного та спеціального автотранспорту.

2.Доручити комунальному підприємству «Служба комунального господарства» (Вакар) в установленому порядку вжити заходів щодо заборони в'їзду на територію міського пляжу, а саме:

встановити необхідні заборонні знаки при в’їзді на міський пляж відповідно до вимог чинного законодавства;

визначити перелік технологічного транспорту, який має право на в’їзд на територію міського пляжу та забезпечити визначений автотранспорт дозвільними документами (дозвіл, перепустка тощо) на право в'їзду на міський пляж;

облаштувати в’їзд на територію міського пляжу автоматичним шлагбаумом.

3. Визнати  таким,  що  втратило  чинність  розпорядження  міського  голови від 27.04.2011 № 131-р «Про обмеження в’їзду автомототранспорту на територію міського пляжу міста Южноукраїнська».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний

 

 

Колесников

5-99-96