НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про припинення діяльності Департаменту cоціальних питань  та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради


Версія для друку

від 08.07.2019 Дата оприлюднення: 08.07.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

 від  “___” ________ 2019   №  _______  

________сесії _______скликання  

 

Про припинення діяльності Департаменту cоціальних питань 
та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

 

Керуючись  ст.ст. 26,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Припинити діяльність Департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради (код ЄДРПОУ 22427868), який знаходиться за адресою 55000, Миколаївська обл., місто Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, будинок 4 шляхом його ліквідації.

2. Доручити міському голові створити ліквідаційну комісію з припинення діяльності Департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради та затвердити її персональний склад.

3. Комісії з припинення діяльності департаменту в порядку, передбаченому чинним законодавством України, здійснити заходи щодо припинення та в установлені чинним законодавством строки подати на затвердження Южноукраїнській міській раді ліквідаційний баланс.

4. Встановити строк для пред’явлення претензій кредиторами – два місяці з дня оприлюднення повідомлення про припинення юридичної особи. Кожна окрема вимога кредитора, зокрема щодо сплати податків, зборів, єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування, страхових коштів до Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування, розглядається, після чого приймається відповідне рішення, яке надсилається кредитору не пізніше тридцяти днів з дня отримання юридичною особою, що припиняється, відповідної вимоги кредитора.

5. Утворити:

5.1. Управління охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради;

5.2. Управління соціальних питань та праці Южноукраїнської міської ради.

6. Затвердити:

6.1. Положення про Управління охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради (додається).

6.2. Положення про  Управління соціальних питань та праці Южноукраїнської міської ради.(додається).

7. Внести зміни :

7.1 до рішення Южноукраїнської міської ради від 04.10.2018р. №1286 «Про внесення змін до структури та чисельності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.08.2017 № 832», а саме,  до п.3  додатку 2 до рішення Южноукраїнської міської ради «Структура виконавчих органів Южноукраїнської міської ради, апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету станом  на 01.08.2019, у розділі « Виконавчі органи Южноукраїнської міської ради» , порядковий номер 13.  «Департамент соціальних питань  та охорони здоров’я »  замінити на п.н.13   «Управління соціальних питань та праці». Додати п.н. 15. «Управління охорони здоров’я».

7.2  в п.3 додатку 2  до рішення Южноукраїнської міської ради від 04.10.2018 №1286 .в графі  «Чисельність»  в розділі « Виконавчі органи »  навпроти   «Управління охорони здоров’я » вказати 15.

7.3 в п.3 3 додатку 2  до рішення Южноукраїнської міської ради від 04.10.2018 №1286  .в графі  «Чисельність»  в розділі « Виконавчі органи » навпроти   «Управління  соціальних питань  та праці» вказати 22.

 8.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту населення та засобів масової інформації (Борець), постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової  допомоги та інших питань (Рибакова)  та  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

Міський голова                                                                               В.К.Пароконний

 

 

 

розроблено групою депутатів міської ради