НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок  для надання в постійне користування релігійній громаді парафії на ім’я Христа Спасителя Вознесенської єпархії Української Православної Церкви м.Южноукраїнська під розміщення та обслуговування храму Христа Спасителя на в.Дружби Народів, 38 та для надання в постійне  користування КП СКГ під розміщення та  обслуговування скверу № 2 на пр.Соборності у м.Южноукраїнську


Версія для друку

від 05.07.2019 Дата оприлюднення: 05.07.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____  ” ______ 2019   № ______ 

_________сесії _________скликання                   

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок 
для надання в постійне користування релігійній громаді парафії на ім’я Христа Спасителя Вознесенської 
єпархії Української Православної Церкви міста Южноукраїнська Миколаївської області під розміщення 
та обслуговування храму Христа Спасителя на вулиці Дружби Народів, 38 та для надання в постійне 
користування комунальному підприємству «Служба комунального господарства» під розміщення та 
обслуговування скверу № 2 (верхня частина) на проспекті Соборності у місті Южноукраїнську 
Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 92, 116, 123, Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги п.2 та п. 3 рішення Южноукраїнської міської ради від 03.11.2016 № 381 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки релігійній громаді парафії на ім’я Христа Спасителя Вознесенської єпархії Української Православної Церкви міста Южноукраїнська Миколаївської області в постійне користування під розміщення та обслуговування храму Христа Спасителя  на вулиці Дружби Народів, 38 у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для надання в постійне користування релігійній громаді парафії на ім’я Христа Спасителя Вознесенської єпархії Української Православної Церкви міста Южноукраїнська Миколаївської області під розміщення та обслуговування храму Христа Спасителя на вулиці Дружби Народів, 38 та для надання в постійне користування комунальному підприємству «Служба комунального господарства» під розміщення та обслуговування скверу № 2 (верхня частина) на проспекті Соборності у місті Южноукраїнську Миколаївської області, розроблену фізичною особою-підприємцем Коломєйцевою О. Д., та на підставі заяви від настоятеля релігійної громади парафії на ім’я Христа Спасителя Вознесенської єпархії Української Православної Церкви міста Южноукраїнська Кіряка М. Я. та директора комунального підприємства «Служба комунального господарства» Вакаря Є. Б. від 10.06.2019 № 303 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для надання в постійне користування релігійній громаді парафії на ім’я Христа  Спасителя  Вознесенської  єпархії  Української Православної Церкви міста Южноукраїнська Миколаївської області під розміщення та обслуговування храму  Христа Спасителя на вулиці Дружби Народів, 38 та для надання в постійне користування комунальному підприємству «Служба комунального господарства» під розміщення та обслуговування скверу № 2 (верхня частина) на проспекті Соборності у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати в постійне користування релігійній громаді парафії на ім’я Христа Спасителя Вознесенської єпархії Української Православної Церкви міста Южноукраїнська Миколаївської області земельну ділянку загальною площею – 0.8712 га (кадастровий номер 4810800000:07:001:0005) під розміщення та обслуговування храму Христа Спасителя на вулиці Дружби Народів, 38 у місті, із категорії земель – землі житлової та громадської забудови, за  основним цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

3. Надати в постійне користування комунальному підприємству «Служба комунального господарства» земельну ділянку  загальною площею – 1.1610 га (кадастровий номер 4810800000:07:001:0006)  під розміщення та обслуговування скверу № 2 (верхня частина) на проспекті Соборності, із категорії земель - землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням – землі загального користування.

4. Надати в постійне користування земельну ділянку комунальному підприємству «Служба комунального господарства» загальною площею – 0.6104 га (кадастровий номер 4810800000:07:001:0007)  під розміщення та обслуговування скверу № 2 (верхня частина) на проспекті Соборності, із категорії земель - землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням – землі загального користування.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                             В.К. Пароконний

 

 

 

Майстренко

5-51-69