НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 17.10.2018 №278 (оновлений)


Версія для друку

від 05.07.2019 Дата оприлюднення: 05.07.2019

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «_____» ________ 2019   №  ______                                                                

                                                          

Про внесення змін до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 17.10.2018 №278

 

Керуючись пп. 4 п. «б» ч. 1 ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 22.12.2010 № 445, у зв’язку з кадровими змінами, що відбулися у виконавчих органах Южноукраїнської міської ради, з метою своєчасного, всебічного, повного і об’єктивного розгляду справ про адміністративні правопорушення, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 17.10.2018 №278 «Про затвердження  складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради в новій редакції» виключивши зі складу комісії Зоткіну Ганну Вікторівну  та включивши Нестеренко Інгу Вікторівну  - головного спеціаліста Южноукраїнського бюро правової допомоги.

2. Внести зміни до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 17.10.2018 №278 «Про затвердження складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради в новій редакції» виключивши зі складу комісії Подвисоцьку Оксану Іванівну та включивши Сафронову Наталію Михайлівну - начальника відділу звернень громадян, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету.

 

 

Міський голова                                                                                         В.К. Пароконний

 

 

Миськів                                                                                               

5-59-98