НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про закріплення за комунальним закладом «Южноукраїнська міська лікарня» закладів загальної середньої освіти комунальної власності міста Южноукраїнська


Версія для друку

від 03.07.2019 Дата оприлюднення: 03.07.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____” _________ 2019  №  ______

______сесії ______________скликання

 

Про закріплення за комунальним закладом «Южноукраїнська міська лікарня» 
закладів загальної середньої освіти комунальної власності міста Южноукраїнська

 

Керуючись ст. 53 Конституції України, ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.ст. 13, 25 та 66 Закону України «Про освіту», ст. 18 та частини 3 ст.37  Закону України «Про загальну середню освіту», на виконання пункту 7 «Положення про особливості організації форм здобуття загальної середньої освіти в закладах охорони здоров’я, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 13 листопада 2018 року №1232/20167, з метою організації освітнього процесу у закладі охорони здоров’я та створення умов для здобуття загальної середньої освіти учнями, Южноукраїнська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Закріпити за комунальним закладом «Южноукраїнська міська лікарня» заклади загальної середньої освіти комунальної власності міста Южноукраїнська згідно з додатком 1 (додається).

2. Визначити уповноваженим органом у встановлені взаємовідносин закладів загальної середньої освіти комунальної власності міста Южноукраїнська з комунальним закладом «Южноукраїнська міська лікарня» – управління освіти Южноукраїнської міської ради.

3. Управлінню освіти Южноукраїнської міської ради (Сінчук) та комунальному закладу «Южноукраїнська міська лікарня» (Самойленко) забезпечити організацію освітнього процесу відповідно до вимог чинного законодавства у комунальному закладі «Южноукраїнська міська лікарня».

4. Управлінню освіти Южноукраїнської міської ради (Сінчук) забезпечити дотримання та збереження соціально-правових гарантій педагогічних працівників в межах чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту населення та засобів масової інформації (Борець) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчак О.М.

 

 

Міський голова                                                                                        В.К. Пароконний

 

Сінчук Ю.М.

5-52-97