НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін до Положення  «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень» на 2018-2020 роки, затвердженого рішенням Южноукраїнської  міської ради від 14.12.2017 №919


Версія для друку

від 25.06.2019 Дата оприлюднення: 25.06.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

 від  “___” ________ 2019   №  _______

________сесії _______скликання      

 

Про внесення змін до Положення  «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень» на 2018-2020 роки, затвердженого рішенням Южноукраїнської  міської ради від 14.12.2017 №919

 

Керуючись ст.26, ч.4 ст.49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до п.2 ст.18 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», депутат міської ради зобов’язаний брати участь у роботі ради, постійних комісій та інших її органів, до складу яких він входить.

Відповідно до п.4 ст.26 Регламенту Южноукраїнської міської ради VII скликання, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 23.03.2017 №568,  передбачено, що у випадку неможливості прибути на пленарне засідання, депутат зобов’язаний проінформувати  секретаря міської ради  та вказати відповідні причини (із додаванням відповідної заяви, що обґрунтовує поважність відсутності). У випадку відсутності такого повідомлення вважається, що депутат відсутній без поважних причин.

Враховуючи вищевикладене, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Внести доповнення до розділу 5 Положення  «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень» на 2018-2020 роки, затвердженого рішенням Южноукраїнської  міської ради від 14.12.2017 №919, доповнивши розділ 5, а саме:

«5.2.  У  разі відсутності  без поважних причин (лікарняний, відрядження) депутата міської ради на ______ пленарних засіданнях міської ради та засіданнях постійних комісій міської ради призупинити використання ним його частки коштів Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень. При цьому цю частку розподілити в рівних частинах між депутатами міської ради, які беруть участь у всіх пленарних засіданнях та засіданнях постійних комісій міської ради, окрім відсутності з поважних причин.

5.3. Інформацію про відсутність на засіданнях міської ради та постійних комісіях міської ради узагальнює відділ забезпечення депутатської діяльності апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету.

П.5.2 відповідно вважати п.5.4».

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової  допомоги та інших питань (Рибакова).

 

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний