НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про припинення товариству з обмеженою відповідальністю «Надія і КО» права постійного користування земельною ділянкою, розташованою за адресою: бульвар Шкільний, 2 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 12.06.2019 Дата оприлюднення: 12.06.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

 

від  “___” ______2019   № __________                            

__________сесії __________скликання               

 

Про припинення товариству з обмеженою відповідальністю «Надія і КО» права постійного 
користування земельною ділянкою, розташованою за адресою: бульвар Шкільний, 2 
у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 141 Земельного кодексу України, враховуючи рішення Южноукраїнської міської ради від 02.04.2019 №1502 «Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) товариству з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія» під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, цілісного майнового комплексу на бульварі Шкільний, 2 у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши заяву директора ТОВ «Фінансова компанія «Довіра та гарантія» О.П.Правника від 29.05.2019, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Припинити товариству з обмеженою відповідальністю «Надія і КО» право постійного користування земельною ділянкою, розташованою за адресою: бульвар Шкільний, 2 у місті Южноукраїнську  Миколаївської області, право користування якою надано державним актом на право постійного користування землею від 15.05.1995року  № 002103.

2. Відділу в Арбузинському районі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області (Паненко) внести відомості до державного земельного кадастру.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                                      В.К. Пароконний

 

 

Майстренко

5-51-69