НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про скасування дозволу, анулювання договору ТОВ «Біомед-центр» на розміщення об’єктів зовнішньої реклами та демонтаж рекламної конструкції на підставі закінчення терміну дії дозволу


Версія для друку

від 06.06.2019 Дата оприлюднення: 06.06.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «____» ___________ 2019  № _____

 

Про скасування дозволу, анулювання договору ТОВ «Біомед-центр» на розміщення об’єктів 
зовнішньої реклами та демонтаж рекламної конструкції на підставі закінчення терміну дії дозволу

 

Керуючись ст. 144 Конституції України, ст. 16 Закону України «Про рекламу», п.п 13 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2003 р. № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами» зі змінами та доповненнями, Порядком демонтажу рекламних засобів на території міста Южноукраїнська, затвердженим рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 25.05.2016 № 128 «Про затвердження Порядку розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території міста Южноукраїнська», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

 ВИРІШИВ:

1. Скасувати дозвіл № 9 на розміщення зовнішньої реклами (додається) наданий 23.11.2012 на підставі рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 04.11.2015 № 224 «Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «Біомед-центр» на розміщення об’єкта зовнішньої реклами» (копія додається) та анулювати договір № 4, у зв’язку з закінченням терміну дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами 22.11.2017р. ТОВ «Біомед-центр», а саме:

- об’ємна світлова наземна рекламна конструкція (лайтбокс) розміром 1,275х1,875 на розділяючій смузі на вулиці Миру.

2. ТОВ «Біомед-центр» в десятиденний термін з дня отримання даного рішення демонтувати рекламний засіб за вищезазначеною адресою.

3. Інформацію про демонтаж  надати до Робочого органу - управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради в триденний  термін з дня демонтажу.

4. У разі невиконання ТОВ «Біомед-центр» демонтажу рекламного засобу, доручити комунальному підприємству «Служба комунального господарства» (Вакар) демонтувати відповідну рекламну конструкцію за рахунок міського бюджету з наступним відшкодуванням власником демонтованого рекламного засобу всіх видатків по демонтажу.

 5.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

Міський голова                                                                                  В.К. Пароконний

 

 

Погрібний

5-50-85