НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 20.12.2017 №389 «Про затвердження Порядку використання коштів з міського бюджету на виконання міської комплексної Програми «Охорона здоров`я в місті Южноукраїнську» на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 13.07.2017 № 771»


Версія для друку

від 29.05.2019 Дата оприлюднення: 29.05.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «___» ____ 2019   №  __

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 20.12.2017 №389 «Про затвердження Порядку використання коштів з міського бюджету на виконання міської комплексної Програми «Охорона здоров`я в місті Южноукраїнську» на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 13.07.2017 № 771»

                                                           

Керуючись пп.1 п. «а» ч.1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 20, 91, 22, пп «г» п.3 ч.1 ст.89 Бюджетного кодексу України, Законом України «Основи законодавства України про охорону здоров`я», Законом України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», враховуючи рішення Южноукраїнської міської ради від 08.05.2019 № 1517 «Про внесення змін та доповнень до міської комплексної Програми «Охорона   здоров`я   в   місті Южноукраїнську» на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 13.07.2017 №771, на виконання міської   комплексної    Програми   «Охорона   здоров`я   в   місті Южноукраїнську» на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 13.07.2017 №771, з метою здійснення поточних видатків, що забезпечують медичну діяльність комунальних підприємств охорони здоров`я міста, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради,

ВИРІШИВ:     

1. Внести  зміни  до  рішення  виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 20.12.2017 № 389 «Про затвердження Порядку використання коштів з міського бюджету на виконання міської комплексної Програми «Охорона здоров`я в місті Южноукраїнську» на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської  міської  ради від 13.07.2017 № 771» (далі – Порядок), доповнивши Порядок новим додатком 11, а саме: «Порядок використання коштів міського бюджету на фінансування розділу «Розвиток та підтримка комунальних закладів та підприємств охорони здоров`я» (додається).

2. Фінансовому  управлінню  Южноукраїнської  міської  ради  (Гончарова) здійснювати фінансування напрямку в межах бюджетних призначень, затверджених у міському бюджеті на відповідний рік, згідно з міською комплексною Програмою «Охорона здоров`я в місті Южноукраїнську» на 2017-2022 роки.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

 

Міський голова                                                                                    В.К. Пароконний

 

Гехад Е.Е.

5-50-56


 

Додаток

до рішення виконавчого комітету

Южноукраїнської міської ради

від «____» ____ 2019  №____

Порядок

використання коштів міського бюджету на фінансування розділу «Розвиток та підтримка комунальних закладів та підприємств охорони здоров`я»

1. Цей Порядок  визначає механізм  використання  коштів міського   бюджету на розвиток та підтримку комунальних підприємств охорони здоров`я, на  капітальні та поточні видатки, що забезпечують медичну діяльність, на виконання розділу «Розвиток та підтримка комунальних закладів та підприємств охорони здоров`я» міської комплексної Програми «Охорона здоров`я в місті   Южноукраїнську на 2017-2022 роки», затвердженої рішенням Южноукраїнської    міської ради від 13.07.2017 №771.

2. Головним розпорядником коштів міського бюджету, який забезпечує фінансування вищезазначених видатків, є департамент соціальних питань та охорони здоров`я Южноукраїнської міської ради (далі –ДСП та ОЗ).

3. Використання коштів міського бюджету на здійснення поточних та  капітальних видатків комунального підприємства охорони здоров`я проводиться у межах обсягів бюджетних коштів, затверджених у міському бюджеті на даний напрямок.

3.1. З метою отримання коштів на поточні та капітальні видатки, комунальне підприємство охорони здоров`я надає до ДСП та ОЗ заявку на фінансування з копіями підтверджуючих документів (договір, рахунок, акт виконаних робіт), крім видатків на оплату праці, єдиного соціального внеску, відрядження, навчання, соціальні та інші виплати.

3.2. ДСП та ОЗ здійснює перевірку наданих документів та надає заявку до фінансового управління Южноукраїнської міської ради у межах обсягів бюджетних коштів, затверджених у міському бюджеті на цей напрямок.

3.3. Фінансове управління Южноукраїнської міської ради на підставі отриманої заявки на фінансування, у межах обсягів бюджетних призначень затверджених у міському бюджеті на даний напрямок, перераховує  кошти  на  рахунок  ДСП та ОЗ.

3.4. ДСП та ОЗ після отримання коштів з міського бюджету, надає управлінню Державної казначейської служби України в місті Южноукраїнську розподіл виділених бюджетних асигнувань щодо перерахування цих коштів на рахунок комунального підприємства охорони здоров`я.

3.5. Керівник комунального підприємства  охорони  здоров`я, отримавши кошти з міського бюджету, здійснює їх використання на видатки, передбачені кошторисом установи, та розрахунками до нього.

3.6. Комунальне підприємство  охорони  здоров`я, після придбання медичних приладів, апаратів та обладнання, ставить його на баланс  установи. Медичне обладнання, придбане за кошти міського бюджету, повинно використовуватися на території міста, незалежно від результатів реформування галузі охорони здоров`я.

3.7. На керівника комунального підприємства охорони здоров`я покладається персональна відповідальність за ефективне та цільове  використання бюджетних коштів відповідно до чинного законодавства.

 

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради               О.М.Кольчак