НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги  до Дня матері матерям загиблих (померлих) учасників антитерористичної  операції з числа сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій


Версія для друку

від 17.05.2019 Дата оприлюднення: 17.05.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «___» _________ 2019 №  ______                                                           

 

Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги 
до Дня матері матерям загиблих (померлих) учасників антитерористичної 
операції з числа сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій

 

Керуючись пп. 1 п. «а» ч.1 ст.34, пп.1 ч.2 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання  міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки зі змінами та доповненнями, з метою соціальної підтримки матерів, діти яких загинули (померли) захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України в ході проведення антитерористичної операції, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок надання одноразової матеріальної допомоги до Дня матері матерям загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції з числа сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій (додається).

2. Департаменту соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради (Гехад) забезпечити надання матеріальної допомоги до Дня матері, відповідно до бюджетних асигнувань, затверджених на міську соціальну програму підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки на відповідний рік.

3. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) здійснювати  фінансування за вказаним напрямком в межах бюджетних призначень, затверджених у міському бюджеті на відповідний рік.

4. Контроль за виконанням цього рішення  покласти  на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана М.В.

 

 

Міський голова                                                                  В.К.Пароконний

 

Гехад Е.Е.

5-50-56


Додаток

 до рішення виконавчого комітету

Южноукраїнської міської ради 

від «__»____2019 №_____

Порядок

надання одноразової матеріальної допомоги до Дня матері матерям загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції з числа сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів міського бюджету  для надання одноразової матеріальної допомоги до Дня матері матерям загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції з числа сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій (далі – Порядок), розроблений на виконання  міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, затвердженої  рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 № 196.

2. Головним розпорядником коштів міського бюджету  за цим напрямком є департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради (далі – Департамент).

3. Одноразова матеріальна допомога до Дня матері надається матерям загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції з числа сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України в ході проведення антитерористичної операції та особам, які брали  участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях  та знаходяться на обліку в Департаменті.

4. Одноразова матеріальна допомога виплачується у розмірі 5 тис.грн.  Департаментом   через відділення банків міста шляхом перерахування коштів на особовий рахунок матері загиблого (померлого) учасника антитерористичної операції з числа сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій.

5. У разі виникнення непередбачуваних обставин, що унеможливлюють проведення виплати у визначений строк, виплата одноразової  матеріальної допомоги проводиться не пізніше двох місяців після їх усунення.

6. Перерахування коштів департаменту  для виплати одноразової матеріальної допомоги до Дня матері на рахунок  матері загиблого (померлого) учасника антитерористичної операції з числа сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій проводиться фінансовим управлінням Южноукраїнської міської ради в межах бюджетних асигнувань поточного року, передбачених міською соціальною програмою підтримки учасників АТО та членів їх сімей на зазначений напрямок.

 

 

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                М.М.Бацман