НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу фізичній особі - підприємцю Левицькій Тетяні Григорівні та громадянину України Косенку Сергію Григоровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування магазину з кафетерієм за адресою: вулиця Дружби Народів, 31-б у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 17.04.2019 Дата оприлюднення: 17.04.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” ______2019   № __________                            

__________сесії __________скликання               

 

 

Про надання дозволу фізичній особі - підприємцю Левицькій Тетяні Григорівні 
та громадянину України Косенку Сергію Григоровичу на розробку проекту 
землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду 
під розміщення та обслуговування магазину з кафетерієм за адресою: 
вулиця Дружби Народів, 31-б у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 93, 116, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги Витяги з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 28.02.2019 №158027694 та №158027394, договір оренди земельної ділянки від 30.06.2017 (право оренди зареєстроване 30.06.2017 №21230066), розглянувши заяву фізичної особи - підприємця Левицької Т.Г. та громадянина України Косенка С.Г. від 15.03.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл фізичній особі - підприємцю Левицькій Тетяні Григорівні та громадянину України Косенку Сергію Григоровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду під розміщення та обслуговування магазину з кафетерієм за адресою: вулиця  Дружби Народів 31-б у місті Южноукраїнську Миколаївської області, орієнтовною загальною площею - 0,0050 га, із категорії земель за основним цільовим призначенням – землі житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

2. Фізичній особі - підприємцю Левицькій Тетяні Григорівні та громадянину України Косенку Сергію Григоровичу виготовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у двох оригінальних примірниках.

3. Фізичній особі - підприємцю Левицькій Тетяні Григорівні та громадянину України Косенку Сергію Григоровичу подати на розгляд та затвердження Южноукраїнській міській раді проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                                                    В.К. Пароконний

 

 

Майстренко

5-51-69