НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Положення про службу справах дітей Южноукраїнської міської ради у новій редакції


Версія для друку

від 10.04.2019 Дата оприлюднення: 10.04.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  “___” ________ 2019 р.   №  _______

___________сесії __________   скликання

 

Про затвердження Положення про службу справах дітей Южноукраїнської міської ради у новій редакції

 

Керуючись ст.26, ч.4 ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до Закону України «Про органи та служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2007 № 1068 «Про затвердження типових положень про службу у справах дітей», з метою приведення у відповідність  до норм чинного законодавства України,  Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про службу у справах дітей Южноукраїнської  міської ради у новій редакції (додається).

2. Службі у справах дітей Южноукраїнської міської ради (Гопкал) подати державному реєстратору Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська Положення про службу  у справах дітей Южноукраїнської міської ради для проведення державної реєстрації відповідно до чинного законодавства України.

3. Визнати таким, що втратив чинність  п. 2 рішення Южноукраїнської міської ради від 21.11.2007 № 470 «Про перейменування служби  у справах неповнолітніх Южноукраїнської міської ради та затвердження Положення про службу у справах дітей Южноукраїнської міської ради».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту, соціального захисту населення та  засобів масової інформації (Борець), заступника  міського  голови  з  питань  діяльності  виконавчих органів ради Бацмана М.В.

 

         

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний

 

Гопкал

5-88-11