НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання згоди громадянці України Олійник Інні Федорівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки в довгострокову оренду для обслуговування нежитлової будівлі, автозаправної станції за адресою: вулиця Спортивна, 4 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 08.04.2019 Дата оприлюднення: 08.04.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____ ” ______2019   № __________ 

__________сесії __________скликання   

 

Про надання згоди громадянці України Олійник Інні Федорівні на розробку проекту землеустрою 
щодо відведення додаткової земельної ділянки в довгострокову оренду для обслуговування 
нежитлової будівлі, автозаправної станції за адресою: вулиця Спортивна, 4 у місті Южноукраїнську
Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 93, 116, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо суб’єкта від 28.02.2019 № 15996151, договір оренди земельної ділянки від 28.03.2012 (зареєстрований 10.04.2012 за № 481080004000058), розглянувши заяву від 05.03.2019 за підписом представника за довіреністю Миронюка О.Г. (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати згоду громадянці України Олійник Інні Федорівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки в довгострокову оренду строком на 10 років для обслуговування нежитлової будівлі, автозаправної станції за адресою: вулиця Спортивна, 4 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, орієнтовною загальною площею 0,0184 га, із категорії земель за основним цільовим призначенням – землі житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

2. Громадянці України Олійник Інні Федорівні виготовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у двох оригінальних примірниках.

3. Громадянці України Олійник Інні Федорівні подати на розгляд та затвердження Южноукраїнській міській раді проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                                                      В.К. Пароконний

 

Комарніцька

5-51-69