НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вулиці Дружби Народів, 4 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 08.04.2019 Дата оприлюднення: 08.04.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “____ ” ______2019   № __________                         

__________сесії __________скликання   

 

Про надання дозволу комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» 
на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне 
користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку 
на вулиці Дружби Народів, 4 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 42, 92, 116, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги Свідоцтво про право власності від 13.10.2008, розглянувши заяву директора комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Гульман З.С. від 20.03.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вулиці Дружби Народів, 4 у місті Южноукраїнську, орієнтовною загальною площею – 0,3532 га, із категорії земель за основним цільовим призначенням – землі житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

2. Комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман) виготовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у двох оригінальних примірниках.

3. Комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман) подати на розгляд та затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                           В.К. Пароконний

 

 

Комарніцька   

5-51-69