НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження фінансових планів та планів фонду оплати праці на 2019 рік підприємств комунальної форми власності


Версія для друку

від 04.04.2019 Дата оприлюднення: 04.04.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  “______” _______ 2019   №  ______

 

Про затвердження фінансових планів та планів фонду оплати праці на 2019 рік 
підприємств комунальної форми власності

 

Керуючись ст.17, пп. 4 п. «а» ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення виконавчого комітету від 27.01.2016 № 04 «Про звітність комунальних підприємств», Статути підприємств (закладів) комунальної форми власності, з метою ефективного прогнозування показників фінансово-господарської діяльності зазначених підприємств, оцінки їх фінансового стану, вчасного оперативного реагування й прийняття управлінських рішень, скерованих на зміцнення фінансового стану підприємств, забезпечення їх фінансової стабільності, враховуючи результати розгляду проектів фінансових планів та планів фонду оплати праці на 2019 рік на засіданні комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності,  внесення до них зауважень і пропозицій, здійснення контролю за їх виконанням (копії протоколів додаються), виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити фінансові плани та плани фонду оплати праці на 2019 рік підприємств комунальної форми власності (додаються):

1.1 комунального підприємства «Служба комунального господарства» (далі – КП СКГ);

1.2 комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (далі – КП ТВКГ);

1.3 некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (далі – НКП «ЮМЦПМСД»).

2. Дозволити  КП СКГ (Вакар),  КП ТВКГ (Миськів), НКП «ЮМЦПМСД» (Нікітін) збільшувати окремі статті витрат за рахунок зменшення інших статей витрат та/або збільшення доходів за умови погодження такого збільшення комісією з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності,  внесення до них зауважень і пропозицій, здійснення контролю за їх виконанням.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф. та на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

Міський голова                                                                               В.К. Пароконний

 

Петрик І.В.

2-11-24