НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення доповнень до міської Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 24.12.2015 №23


Версія для друку

від 04.04.2019 Дата оприлюднення: 04.04.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від «__»_________2019  №______

________сесії ____скликання

 

Про внесення доповнень до міської Програми реформування і розвитку 
житлово-комунального господарства міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки, 
затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 24.12.2015 №23

 

Керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до пп. «а» пп.2 п. 8 р. VI Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», враховуючи «Правила утримання жилих будинків та прибудинкових територій», затверджених наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства України від 17.05.2005 № 76, з метою організації та участі міського бюджету у фінансуванні капітальних ремонтів житлових будинків (гуртожитків), капітальних ремонтів майна, що перебуває у спільній власності співвласників багатоквартирного будинку та знаходиться на балансі комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» і є комунальною власністю територіальної громади міста Южноукраїнська, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Доповнити розділ 4 «Фінансове забезпечення Програми» Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 24.12.2015 №23 пунктом 4.1 «Організація та участь органів місцевого самоврядування у фінансуванні капітальних ремонтів майна, що перебуває у спільній власності співвласників багатоквартирного будинку, капітальних ремонтів житлових будинків (гуртожитків), які перебувають в управлінні управителя та у випадку його відсутності - комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання», на балансі якого вони знаходяться, і є комунальною власністю територіальної громади міста Южноукраїнська» (додається).

2. Здійснювати фінансування заходів, передбачених п. 7.1, пп.1 п.7.6 розділу 7 Програми в частині капітального ремонту багатоквартирних житлових будинків (гуртожитків), при умові дольової участі власників (співвласників) нерухомого майна  багатоквартирних житлових будинків (гуртожитків), що знаходяться в управлінні управителя та у випадку його відсутності - комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання», які знаходяться на його балансі, і є комунальною власністю територіальної громади міста Южноукраїнська.

3. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) здійснювати фінансування напрямків в межах бюджетних призначень, затверджених у міському бюджеті на відповідний бюджетний рік, згідно з міською Програмою реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв’язку, будівництва (Носан) та  на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

           Міський голова                                                                   В.К.Пароконний

 

 

 

Валюшок

2-10-73