НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення  підприємницької діяльності в місті Южноукраїнську


Версія для друку

від 04.04.2019 Дата оприлюднення: 04.04.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” ________ 2019    № ____

______сесії ___________скликання

 

Про затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд торговельного, 
побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення 
підприємницької діяльності в місті Южноукраїнську

 

Керуючись ст.29,30,40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 28 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21 жовтня 2011 року № 244 "Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності", постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №559 «Про містобудівний кадастр», згідно рішення Южноукраїнської міської ради від 19.04.2018 №1114 «Про розроблення комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та їх архітектурних типів на території міста Южноукраїнськ», враховуючи протокол засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради з питань розгляду Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд від 08.11.2018 № 03-18,  з метою вирішення питань розміщення та функціонування тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності на території м. Южноукраїнська, Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити комплексну схему розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в м. Южноукраїнську (графічні та текстові матеріли комплексної схеми додаються).

2. Встановити, що зміни до комплексної схеми у частині зміни місць розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в
м. Южноукраїнську вносяться не частіше, як один раз на рік.

3. Вважати таким, що втратило чинність рішення Южноукраїнської міської ради від 19.04.2018 №1103 «Про введення мораторію на забудову, встановлення тимчасових споруд та малих архітектурних форм на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв'язку, будівництва (Носан), заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради   Кольчака О.М.

 

 

Міський голова                                                                      В.К Пароконний

 

 

Погрібний О.Л.,  5-50-85


                                                

Додаток 1

 до рішення міської  ради

від «___»________2019 № ____

 

Перелік графічних та текстових матеріалів містобудівної документації

Текстові матеріали:

1. Пояснювальна записка «Комплексна схема розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в м. Южноукраїнську»

2. Схема розміщення тимчасових споруд в м. Южноукраїнську. Вимоги до розміщення, зовнішнього вигляду тимчасових споруд та благоустрою прилеглих територій. Графічні пояснення до положення по розміщенню ТС.

 

Графічні матеріали:

1. Схема розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

2.  Схема розміщення зон реконструкції по проспекту Незалежності.

3. Архітектурні типи тимчасових споруд.

 

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                 О.М. Кольчак