НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) товариству з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія» під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, цілісного майнового комплексу на бульварі Шкільний, 2 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 26.03.2019 Дата оприлюднення: 26.03.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” _______ 2019  № _________                            

__________сесії __________скликання               

 

Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо 
встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 
товариству з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія» 
під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, цілісного майнового комплексу 
на бульварі Шкільний, 2 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 93, 116, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про оренду землі», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 18.12.2018 № 150095439, розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія» за підписом уповноваженої особи Демчука В.В. від  12.02.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) товариству з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія» для надання в довгострокову оренду строком на 15 років, під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, цілісного майнового комплексу  на бульварі Шкільний, 2 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, орієнтовною загальною площею 0, 2100 га, із категорії земель за основним цільовим призначенням – землі житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія» виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у двох оригінальних примірниках.

3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія» подати Южноукраїнській  міській раді на розгляд та затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                                                   В.К Пароконний

 

Майстренко

5-51-90