НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про заслуховування звіту заступника міського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Бацмана М. В. (оновлений)


Версія для друку

від 25.03.2019 Дата оприлюднення: 25.03.2019

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “__” ______ 2019   №  _____

______сесії ______скликання

 

Про заслуховування звіту заступника міського голови 
з питань діяльності виконавчих органів ради 
Бацмана М. В.

 

Керуючись ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку із неналежним виконанням  покладених на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана Миколу Володимировича завдань в межах повноважень, визначених законодавством та розпорядженнями Южноукраїнського міського голови від 29.12.2015 №195-р, 20.09.2016 №199-р «Про розподіл функціональних обов’язків між міським головою, секретарем Южноукраїнської міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради» та від 12.01.2016 №09-р «Про  уточнення розподілу повноважень між міським головою, секретарем Южноукраїнської міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради», міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана Миколи Володимировича взяти до відома.

2. Роботу заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана Миколи Володимировича визнати _________________.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Пароконного В. К.

 

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний