НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Порядку зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку та розміщення інформації про рішення, прийняті такими зборами в місті Южноукраїнську


Версія для друку

від 19.03.2019 Дата оприлюднення: 19.03.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  "______" ________ 2019    №  ______

 

 

Про затвердження Порядку зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку 
та розміщення інформації про рішення, прийняті такими зборами в місті Южноукраїнську

 

Керуючись пп. 1 п. «а», пп.1, 2 п. «б» ст.30, ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до законів України «Про житлово-комунальні послуги», «Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку», «Про здійснення регуляторної політики у сфері господарської діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2016 №109 «Про затвердження Порядку зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку та розміщення інформації про рішення, прийняті такими зборами», з метою визначення єдиної процедури збереження протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку та розміщення інформації про рішення, прийняті такими зборами в місті Южноукраїнську, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку та розміщення інформації про рішення, прийняті такими зборами в місті Южноукраїнську (додаток).

2. Визначити департамент інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради (Валюшок) відповідальним за зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку в місті Южноукраїнську.

3. Відділу звернень громадян, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету (Подвисоцька) створити на офіційному сайті міста Южноукраїнська окремий розділ про рішення, прийняті зборами співвласників, щодо управління багатоквартирним будинком. У розділі забезпечити можливість пошуку результативних частин протоколів з питань, зазначених у пункті 3 Порядку, за адресами багатоквартирних будинків.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний

 

 

Валюшок

21057