НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження комплексних заходів щодо  організації літнього відпочинку та оздоровлення дітей в місті Южноукраїнську в 2019 році


Версія для друку

46-р від 18.03.2019 Дата оприлюднення: 19.03.2019

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  «__18__» __03___2019   №  _46-р__

 

Про затвердження комплексних заходів щодо  організації
літнього відпочинку та оздоровлення дітей в місті Южноукраїнську 
в 2019 році

 

Керуючись п.п.1, 19, 20  ч. 4 ст. 42 Закону України  «Про  місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Указу Президента України «Про стратегію сталого розвитку «Україна-2020», враховуючи розпорядження міського голови від 25.02.2019 № 32-р «Про тимчасовий перерозподіл функціональних повноважень»,  відповідно до Закону  України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Програми оздоровлення та відпочинку дітей Миколаївської області на 2019-2023 роки, затвердженої рішенням Миколаївської обласної ради від 21 грудня 2018 року № 13, міської комплексної Програми «Молоде покоління Южноукраїнська» на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.10.2015 № 1622, з метою забезпечення належних умов для дозвілля, відпочинку та оздоровлення дітей, стимулювання та підтримки діяльності дитячих оздоровчих закладів:

1. Затвердити комплексні заходи щодо організації літнього відпочинку та оздоровлення дітей в місті Южноукраїнську в 2019 році (додаються).

2. Управлінню молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради  (Захарко), управлінню освіти Южноукраїнської міської ради (Сінчук), департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради (Гехад), службі у справах дітей Южноукраїнської міської ради (Гопкал) забезпечити в першочерговому порядку оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в тому числі вихованців дитячих будинків сімейного типу.

3. Рекомендувати підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності, профспілковим об’єднанням забезпечити належну підготовку і проведення літнього відпочинку та оздоровлення дітей у 2019 році.

4. Доручити управлінню освіти Южноукраїнської міської ради (Сінчук), департаменту соціальних питань та охорони здоров′я Южноукраїнської міської ради (Гехад), службі у справах дітей Южноукраїнської міської ради (Гопкал), рекомендувати професійним спілкам, підприємствам, установам та організаціям, що здійснюють  заходи  з  оздоровлення  та  відпочинку  дітей,  подавати  в  межах

 компетенції інформацію щодо стану реалізації заходів управлінню  молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради:

- до 20 квітня, 15 травня про підготовку оздоровчої кампанії;

- до 15 червня, 15 липня, 15 серпня про хід оздоровчої кампанії;

- до 20 вересня про підсумки.

5. Контроль  за  виконанням  цього  розпорядження покласти на  заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

 

 

Міський голова                                                                                    В.К. Пароконний

 

 

Захарко

2-11-25