НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 16.05.2018 № 105 "Про утворення комісії з питань евакуації міста Южноукраїнська"


Версія для друку

від 19.03.2019 Дата оприлюднення: 19.03.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  ________ 2019  №  ____

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
від 16.05.2018 № 105 "Про утворення комісії з питань евакуації міста Южноукраїнська"

 

Керуючись пп. 6 п."б" ч. 1 ст. 33 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до ст.19, 33 Кодексу цивільного захисту України, з метою забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 30.10.2013 № 841 "Про затвердження Порядку проведення евакуації у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій", наказу Міністерства Внутрішніх справ України від 10.07.2017 № 579 "Про затвердження Методики планування заходів з евакуації" та в зв’язку з кадровими змінами на об’єктах господарювання, посадові особи яких входять до складу комісії з питань евакуації міста Южноукраїнська, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 16.05.2018 № 105 "Про утворення комісії з питань евакуації міста Южноукраїнська", виклавши зміни у новій редакції, а саме :

- посадовий склад комісії з питань евакуації міста Южноукраїнська, затвердженого п.1 вищезазначеного рішення (додається);

- абзац 1 п.4 додатку до Положення про комісію з питань евакуації міста Южноукраїнська, затвердженого п.2 вищезазначеного рішення : "Заступником голови комісії з питань контролю за евакуацією осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення міста Южноукраїнська визначається начальник відділу з питань соціального захисту населення департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради".

- підпункт 3.4 п.3 вищезазначеного рішення : "3.4 заступником голови комісії з питань контролю за евакуацією осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення міста Южноукраїнська заступника директора департаменту-начальник відділу з питань соціального захисту департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради Зінченко Л.Ю. ".

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову.

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний

 

Колесников

5-99-96