НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (оновлений)


Версія для друку

від 15.03.2019 Дата оприлюднення: 15.03.2019

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «_____» _______ 2019  №  ______                            

__________сесії _________скликання

 

Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу 
об’єктів малої приватизації міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації

 

Керуючись п.30 ч.1 ст. 26, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про приватизацію державного і комунального майна», беручи до уваги наказ Фонду державного майна України «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації та Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів великої приватизації», з метою визначення порядку створення, діяльності та складу аукціонної комісії, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Затвердити Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (додаток).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій  (Зеленюк), постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової допомоги та інших питань (Рибакова) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                В.К. Пароконний

 

 

Валюшок С.Г.

2-10-73