НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на проспекті Соборності, 7 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 13.03.2019 Дата оприлюднення: 13.03.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “__  ” ______2019   № __________

__________сесії __________скликання

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в 
постійне користування комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне 
об’єднання» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового 
будинку на проспекті Соборності, 7 у місті Южноукраїнську Миколаївської 
області

  

 Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 92, 116, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 22.02.2018 № 1018 «Про надання згоди комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на проспекті Соборності, 7 у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на проспекті Соборності, 7 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, розроблений фізичною особою-підприємцем Коломєйцевою Оленою Дмитрівною, розглянувши заяву директора комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Гульман Зінаїди Сергіївни від 21.02.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на проспекті Соборності, 7 у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» в постійне користування земельну ділянку для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на проспекті Соборності, 7  у місті Южноукраїнську Миколаївської області,  кадастровий номер: 4810800000:05:001:0015,  загальною площею  –  0.7365 га   із категорії земель за основним цільовим призначенням   –    землі   житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

   Міський голова                                                                          В.К. Пароконний

 

 

Майстренко

5-51-90