НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності громадянина України Басенка Валентина Валентиновича цільове призначення якої змінюється з “для індивідуального садівництва” (код згідно КВЦПЗ – А.01.05.) на  “для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)” (код згідно КВЦПЗ-В.02.01) на вулиці Набережна Енергетиків  у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 13.03.2019 Дата оприлюднення: 13.03.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “__  ” ______2019   № __________

__________сесії __________скликання

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, 
яка перебуває у власності громадянина України Басенка Валентина Валентиновича
цільове призначення якої змінюється з “для індивідуального садівництва” 
(код згідно КВЦПЗ – А.01.05.) на  “для будівництва і обслуговування житлового 
будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)” (код згідно 
КВЦПЗ-В.02.01) на вулиці Набережна Енергетиків  у місті Южноукраїнську 
Миколаївської області

           

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 20 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності громадянина України Басенка Валентина Валентиновича цільове призначення якої змінюється з “для індивідуального садівництва” (код згідно КВЦПЗ – А.01.05.) на  “для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)” (код згідно КВЦПЗ-В.02.01) на вулиці Набережна Енергетиків  у місті Южноукраїнську Миколаївської області, розроблений сертифікованим інженером-землевпорядником Тарновською Ріною Вікторівною, враховуючи Витяг з   Державного   реєстру   речових  прав  на  нерухоме  майно про реєстрацію права власності  від 02.11.2018 № 14385244 та беручи до уваги заяву громадянина України Басенка Валентина Валентиновича від 24.01.2019 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у власності громадянина України Басенка Валентина Валентиновича цільове призначення якої змінюється з “для індивідуального садівництва” (код згідно КВЦПЗ – А.01.05.) на  “для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)” (код згідно КВЦПЗ-В.02.01) на вулиці Набережна Енергетиків  у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки на вулиці  Набережна  Енергетиків  загальною площею  0,0450 га, кадастровий номер: 4810800000:19:005:0022, яка перебуває у власності громадянина України Басенка Валентина Валентиновича,  з “для індивідуального садівництва” на  “для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка)”.

3. Відділу в Арбузинському районі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області внести зміни до державного земельного кадастру.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

  Міський голова                                                                                 В.К. Пароконний

 

 

 

Майстренко

5-51-69