НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про закінчення опалювального сезону 2018-2019 років


Версія для друку

від 11.03.2019 Дата оприлюднення: 11.03.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «___» ________ 2019  №  ______

 

Про закінчення опалювального сезону 2018-2019 років

 

Керуючись пп.1 п. «а» ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 №630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», наказу Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 №71 «Про затвердження Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1.Рекомендувати відокремленому підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» (Лісніченко) та доручити комунальному підприємству «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (Миськів) у разі встановлення середньодобової температури повітря протягом трьох діб вище + 8 °С припинити постачання тепла в місто.

2. Доручити комунальному підприємству «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (Миськів) щоденно відстежувати середньодобову температуру зовнішнього повітря за даними управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради (Колесников).

3. Доручити міському голові, у разі різкого підвищення температури зовнішнього повітря, своїм розпорядженням закінчити опалювальний період 2018-2019 року.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу  Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                                     В. К. Пароконний

 

 

Валюшок

2-10-57