НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про знищення старих та введення нових гербових печаток Южноукраїнської міської ради та виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради


Версія для друку

36-р від 01.03.2019 Дата оприлюднення: 07.03.2019

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від   «_01_»   _03__   2019     № 36-р

 

Про знищення старих та введення нових гербових печаток Южноукраїнської міської ради 
та виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

 

Керуючись ч.7 ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 23 серпня 1995 року № 672» (із змінами та доповненнями), відповідно до частини 3 розділу ІІ Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 №1000/5, з метою знищення старих і введення нових гербових печаток Южноукраїнської міської ради та виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради:

1. Постійно діючої комісії по списанню матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради (Головченко) розпочати з  01.03.2019 року процедуру знищення гербових печаток з текстом відбитку: «Україна*Южноукраїнська міська рада Миколаївської області*Ідентифікаційний код 33850880» та «Україна*Южноукраїнська міська рада Миколаївської області* Виконавчий комітет».

2. Ввести в дію з 01 березня 2019 року гербові печатки з текстом відбитку: «Україна*Южноукраїнська міська рада Миколаївської області*код ЄДРПОУ 33850880» та «Україна*Южноукраїнська міська рада Миколаївської області* Виконавчий комітет*Код ЄДРПОУ 20910974».

3. Закріпити відповідальним за зберігання та використання гербових печаток «Южноукраїнської міської ради Миколаївської області» та «Виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Миколаївської області» міського голову.

4. У разі відсутності міського голови (відпустка, лікарняний, відрядження тощо) право зберігання та використання гербових печаток надається виконуючому обов’язки міського голови згідно з розпорядженням «Про виконання повноважень міського голови».

5. В термін до 05.03.2019 року провести інвентаризацію всіх печаток та штампів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Результат відобразити у «Журналі обліку печаток та штампів, що застосовуються в установі».

6. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                        В.К. Пароконний