НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу на розроблення технічної документації  з нормативної грошової оцінки земель міста Южноукраїнськ  Миколаївської області


Версія для друку

від 05.03.2019 Дата оприлюднення: 05.03.2019

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” __________ 2019   №____                                                                   

_______ сесії _________ скликання

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації 
з нормативної грошової оцінки земель міста Южноукраїнськ 
Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1  ст. 26, ст.ст.33, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 201 Земельного кодексу України, ст.ст. 6, 13, 15, 18, 20 Закону України «Про оцінку земель», Законом України «Про землеустрій», наказом Мінагрополітики «Про затвердження Порядку нормативної грошової оцінки земель населених пунктів» від 25.11.2016 №489, відповідно до Методики нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 23.03.1995 №213 (із змінами), з метою визначення розмірів плати за землю для забезпечення економічного регулювання земельних відносин у місті, поповнення дохідної частини бюджету, в зв’язку з тим, що з часу виконання попередньої нормативної грошової оцінки земель відбулись значні зміни у сфері розвитку інфраструктури міста, відповідно до Закону України «Про оцінку земель» щодо необхідності проведення грошової оцінки земель несільськогосподарського призначення не рідше одного разу на 5 – 7 років, міська рада

 ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Южноукраїнськ Миколаївської області.

2. Фінансування витрат, пов’язаних з виконанням цього рішення, здійснити за рахунок коштів міського бюджету.

3. Управлінню екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради провести організаційні заходи щодо оголошення конкурсу з відбору виконавця робіт по розробленню технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Южноукраїнська відповідно до Закону України «Про землеустрій» та з урахуванням наказу Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075 «Про затвердження Положення про конкурсних відбір суб’єктів оціночної діяльності».

4. Виготовлену та погоджену у встановленому законодавством порядку технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель міста Южноукраїнська    після  проведення  державної   експертизи  подати  міській раді на розгляд та затвердження.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков).

 

 

 

Міський голова                                                                             В.К. Пароконний

 

Майстренко Л.П.

55169