НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу релігійній організації «Християнська релігійна громада Джерело Життя»  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування під розміщення та обслуговування духовно- реабілітаційного центру в районі міської лікарні на вулиці Миру у місті Южноукраїнську Миколаївської області (оновлений)


Версія для друку

від 05.03.2019 Дата оприлюднення: 05.03.2019

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “__  ” ______2019   № __________                            

__________сесії __________скликання   

 

Про надання дозволу релігійній організації «Християнська релігійна громада
Джерело Життя»  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної 
ділянки в постійне користування під розміщення та обслуговування духовно-
реабілітаційного центру в районі міської лікарні на вулиці Миру у місті 
Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 92, 116, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву голови релігійної організації «Християнська релігійна громада Джерело Життя» Архипенко Наталії Миколаївни від 20.11.2018 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл релігійній організації «Християнська релігійна громада Джерело Життя» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування під розміщення та обслуговування духовно-реабілітаційного центру в районі міської лікарні на вулиці Миру у місті Южноукраїнську Миколаївської області, орієнтовною загальною площею – 0,335 га, із категорії земель за основним цільовим призначенням – землі житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

2. Релігійній організації «Християнська релігійна громада Джерело Життя» виготовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у двох оригінальних примірниках.

3. Релігійній організації «Християнська релігійна громада Джерело Життя» подати на розгляд та затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков).

 

 

Міський голова                                                                                    В.К. Пароконний

 

Майстренко    

5-51-69