НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Ніколенко Галині Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки в довгострокову оренду для будівництва та обслуговування прибудови до нежитлового приміщення, магазину за адресою: проспект Незалежності, 31 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 05.03.2019 Дата оприлюднення: 05.03.2019

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “___” ______2019   № __________                            

__________сесії __________скликання               

 

Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Ніколенко Галині Іванівні 
на розробку проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки 
в довгострокову оренду для будівництва та обслуговування прибудови до
нежитлового приміщення, магазину за адресою: проспект Незалежності, 31
у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 93, 116, 123 Земельного кодексу України,  ст. 25 Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 11.10.2018 № 141085082, договір оренди земельної ділянки від 12.04.2016 (право оренди зареєстроване 12.04.2016), розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Ніколенко Галини Іванівни від 05.10.2018 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Ніколенко Галині Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки в довгострокову оренду строком на 10 років для будівництва та обслуговування прибудови   до   нежитлового  приміщення,   магазину  за   адресою:  проспект Незалежності, 31 у місті Южноукраїнську, орієнтовною загальною площею - 0,00405 га, із категорії земель за основним цільовим призначенням – землі житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

2. Фізичній особі-підприємцю Ніколенко Галині Іванівні виготовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у двох оригінальних примірниках.

3. Фізичній особі-підприємцю Ніколенко Галині Іванівні подати на розгляд та затвердження Южноукраїнській міській раді проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков).

 

 

Міський голова                                                                              В.К. Пароконний

 

 

Майстренко

5-51-69