НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю Чепіль Тетяні Анатоліївні  для будівництва і обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення на проспекті Незалежності, 24 приміщення 1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 05.03.2019 Дата оприлюднення: 05.03.2019

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “__  ” ____ 2019   № ______                           

______сесії _______скликання                 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення 
(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній 
особі-підприємцю Чепіль Тетяні Анатоліївні  для будівництва 
і обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування
входу до нежитлового приміщення на проспекті Незалежності, 24 
приміщення 1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 93, 116, 123, Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 23.08.2018 № 1262 «Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю Чепіль Тетяні Анатоліївні під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення на проспекті Незалежності, 24 приміщення 1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю Чепіль Тетяні Анатоліївні для будівництва і обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення на проспекті Незалежності, 24 приміщення 1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, розроблену сертифікованим інженером-землевпорядником  Тарновською Ріною Вікторівною, розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Чепіль Тетяни Анатоліївни від  06.11.2018 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю Чепіль Тетяні Анатоліївні для будівництва і обслуговування будівель торгівлі під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення на проспекті Незалежності, 24 приміщення 1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати фізичній особі-підприємцю Чепіль Тетяні Анатоліївні земельну ділянку (кадастровий номер 4810800000:12:001:0009) під розміщення та обслуговування входу до нежитлового приміщення на проспекті Незалежності, 24 приміщення 1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, загальною площею – 0,0043 га в довгострокову оренду терміном на 20 років, із категорії земель за основним цільовим призначенням – землі житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

3. Встановити розмір орендної плати за землю відповідно до орендних ставок, встановлених Южноукраїнською міською радою.

4. Фізичній особі-підприємцю Чепіль Тетяні Анатоліївні в місячний строк укласти з Южноукраїнською міською радою договори оренди земельної ділянки.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков).

 

 

Міський голова                                                                      В.К. Пароконний

 

 

Майстренко

5-51-69