НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження ліміту використання води та водовідведення стічних вод абонентами  відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» (оновлений)


Версія для друку

від 04.03.2019 Дата оприлюднення: 04.03.2019

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від «_______» ________ 2019 №______                                                              

__________сесії __________скликання

 

Про затвердження ліміту використання води та водовідведення стічних вод абонентами  відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом»

 

Керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.ст. 58, 66 Водного кодексу України, ст.ст. 13, 29 Закону України «Про питну воду і питне водопостачання» та постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», враховуючи лист відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» (далі - ВП ЮУ АЕС) від 20.11.2018 №17/19475 (додається) та дозвіл на спеціальне водокористування ВП ЮУ АЕС для цеху водопровідно-каналізаційного господарства та теплових мереж від 20.09.2016 №УКР670А/НИК, з метою раціонального використання питної води, недопущення її використання на технологічні потреби та водовідведення стічних вод, що містять в собі забруднення, які перевищують гранично допустимі норми, підвищення якості питної води, забезпечення економного її споживання, Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1.   Затвердити ліміт використання води та водовідведення стічних вод абонентами ВП ЮУ АЕС (додаток).

2.   Рекомендувати ВП ЮУ АЕС:

2.1. відпускати воду питної якості абонентам, зазначеним у додатку, за умови наявності укладеного договору, з урахуванням вимог Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27.06.2008 № 190 та цього рішення;

2.2. посилити контроль за цільовим використанням питної води. Постійно проводити роботу по скороченню втрат питної води при транспортуванні у водопровідних мережах.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення Южноукраїнської міської ради від __________ №_______ «Про затвердження лімітів використання води та водовідведення стічних вод абонентами відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв’язку, будівництва (Носан) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                          В.К. Пароконний

Божко

2-10-57