НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Перспективного плану розвитку міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки


Версія для друку

від 19.02.2019 Дата оприлюднення: 19.02.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «_____»   ________ 2019 №  _____

_________сесії __________скликання                 

 

Про затвердження Перспективного плану розвитку міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки

           

Керуючись ст.25, п. 22 ст. 26 Закону України  «Про  місцеве  самоврядування в  Україні», відповідно до доручення Президента України, наданого під час засідання Ради регіонального розвитку щодо розроблення плану перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки,  на виконання пункту 2.2. протокольних доручень Ради регіонального розвитку Миколаївської області від 27.11.2018 № 1, з метою визначення пріоритетів розвитку міста Южноукраїнська та шляхів їх реалізації, Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Перспективний план розвитку міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки (додаток).

2. Постійним комісіям Южноукраїнської міської ради, виконавчим органам Южноукраїнської міської ради забезпечити виконання Перспективного плану розвитку міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки, затвердженого пунктом 1 цього рішення, за рахунок та в межах видатків державного, обласного та міського бюджетів, а також за рахунок інших не заборонених законодавством джерел фінансування.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов), на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою,  розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк),  постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв'язку, будівництва (Носан), першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради   Мустяцу Г.Ф., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана М.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Кольчака О.М. 

 

 

 

Секретар міської ради                                                         Л.П. Дзюбенко

 

Петрик

2-11-24