НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про приватизацію Цинадзе Роландом Важаєвичем, Клімінченком Владиславом Михайловичем житлового приміщення № 180 в гуртожитку №10 будинку №15 на вулиці Молодіжній  в місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 06.02.2019 Дата оприлюднення: 06.02.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “     ”               2019   №                       

                   сесії                        скликання             

 

Про приватизацію Цинадзе Роландом Важаєвичем, Клімінченком Владиславом Михайловичем 
житлового приміщення № 180 в гуртожитку №10 будинку №15 на вулиці Молодіжній  
в місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п.30 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про приватизацію державного житлового фонду», «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», Положення про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян, затвердженого наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 16.12.2009 №396, що зареєстрований в Міністерстві юстиції України 29.01.2010 №109/17404, Положення про порядок передачі квартир (будинків), житлових приміщень гуртожитків, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, у власність  громадян, затвердженого рішенням  Южноукраїнської міської ради від 04.10.2018 №1299, розглянувши заяву громадянина Цинадзе Р.В.  від 31.01.2019, Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати (приватизувати) безоплатно, з урахуванням санітарної норми, громадянам Цинадзе Роланду Важаєвичу, Клімінченку Владиславу Михайловичу у приватну спільну часткову  власність, в рівних  частках, житлове приміщення № 180,  житловою площею 26,6 кв.м, загальною площею 44,7 кв.м, в гуртожитку №10 будинку №15 на вулиці Молодіжній в місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Комунальному підприємству «Бюро технічної інвентаризації м. Южноукраїнська» (Семененко) оформити громадянам, зазначеним в пункті 1 цього рішення, свідоцтво про право власності на житло у десятиденний термін.

3. Громадянам, зазначеним в пункті 1 цього рішення, звернутися до комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман) для укладання договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

4. Відмовити громадянці Клімінченко Крістіні Роландівні у приватизації  житлового приміщення № 180,  житловою площею 26,6 кв.м, загальною площею  44,7 кв.м, в гуртожитку №10 будинку №15 на вулиці Молодіжній в місті Южноукраїнську Миколаївської області, у зв’язку з наявністю житла на праві власності на території України, розмір якого з розрахунку на одну особу є більшим за розмір, встановлений для визнання її такою, що потребує поліпшення житлових умов, відповідно до статті 34 Житлового кодексу Української РСР.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій    (Зеленюк).

 

 

Секретар Южноукраїнської міської ради                                                  Л.П. Дзюбенко

 

Сезоненко, 5-62-86