НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін та доповнень до Заходів міської соціальної програми  підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми  соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська  на 2016-2020 роки (оновлений)


Версія для друку

від 30.01.2019 Дата оприлюднення: 30.01.2019

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «____»  _______2019 №_____ 

________ сесії _______ скликання

 

Про внесення змін та доповнень до Заходів міської соціальної програми 
підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми 
соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська 
на 2016-2020 роки

 

Керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту, з метою соціальної підтримки членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції, учасників бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів, Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни  до Заходів  міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, затвердженої  рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 № 196, доповнивши розділ 2. «Соціальна підтримка учасників АТО» пунктом наступного змісту:

«2.18. Забезпечити відшкодування витрат членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції на послуги з утримання житлових будинків, споруд та прибудинкових територій (квартирної плати) в межах загальної площі, централізованого опалення, централізованого постачання холодної та гарячої води, централізованого водовідведення у розмірі  50% у межах встановлених норм.

           Джерело фінансування: міський бюджет.

           Виконавці:  департамент соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради.

            Термін: за потребою.

2.19. Забезпечити виплату матеріальної допомоги до Дня захисника України.

            Джерело фінансування: міський бюджет.

            Виконавці:  департамент соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради.

            Термін: за потребою.

2.20. Відшкодування витрат за відвідування учасниками антитерористичної операції та членами сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції  занять з плавання в плавальних басейнах міста.

            Джерело фінансування: міський бюджет

            Виконавці: департамент соціальних питань та  охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради

            Термін:  за потребою.

2.21.    Відшкодування  витрат за лікарські засоби та медичні вироби хворим, членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції, учасникам бойових дій з числа учасників  антитерористичної  операції, які знаходяться у невідкладному стані на стаціонарному лікуванні.

Джерело фінансування: міський бюджет

            Виконавці: департамент соціальних питань та  охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради

            Термін:  за потребою.»

2.22. Часткове відшкодування витрат на поховання учасників бойових дій та інвалідів війни з числа учасників антитерористичної операції, якщо сума фактичних витрат перевищує обсяг відшкодування за рахунок субвенції з обласного бюджету.

Джерело фінансування: міський бюджет

            Виконавці: департамент соціальних питань та  охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради

            Термін:  за потребою.»

2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту, соціального захисту населення та  засобів масової інформації (Борець) та  першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

Секретар міської ради                                                             Л.П.Дзюбенко

 

 

Гехад Е.Е.

5-50-56