НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про основні завдання цивільного захисту міста Южноукраїнська на 2019 рік


Версія для друку

від 25.01.2019 Дата оприлюднення: 25.01.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «____» _________ 2019    №  _____                                                  

 

Про основні завдання цивільного захисту
міста Южноукраїнська на 2019 рік

 

Керуючись пп. 6 п. "б", ч. 1 ст. 33 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до ст. 19 Кодексу цивільного захисту України, розпорядження кабінету міністрів України від 27.12.2018 № 1076-р "Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2019 рік",  розпоряджень голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 22.10.2015 № 337-р «Про територіальну підсистему єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області» та від __________ 2019 № _____ "Про основні завдання цивільного захисту Миколаївської області на 2019 рік", на виконання організаційно-методичних вказівок щодо навчання населення Миколаївської області з питань цивільного захисту і діям в умовах надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру на 2019 рік рекомендованих дорученням заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 14.01.2019 № 136/0/05-61/3-19, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Аналіз стану цивільного захисту Южноукраїнської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області за 2018 рік взяти до відома (додаток 1).

2. Затвердити план основних заходів цивільного захисту Южноукраїнської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області на 2019 рік (додаток 2).

3. Затвердити комплексний план проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи та навчання населення міста Южноукраїнська з питань цивільного захисту, діям в умовах надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та правилам безпеки життєдіяльності на 2019 рік  (додаток 3).

4. Затвердити організаційно-методичні вказівки щодо навчання населення міста Южноукраїнська з питань цивільного захисту і діям в умовах надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019 рік (додаток 4).

5. Затвердити План-графік проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов'язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту на підприємствах, в установах, організаціях  м. Южноукраїнська у 2019 році (додаток 5).

6. В термін до 01.04.2019 зобов'язати керівників підприємств, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста та рекомендувати керівникам підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності, спланувати  заходи з цивільного захисту підпорядкованої ланки на 2019 рік та забезпечити виконання заходів і завдань щодо підвищення готовності цивільного захисту міста до дій за призначенням.

7. Рекомендувати керівникам підприємств, організацій та установ, незалежно від форм власності, передбачити кошти на розвиток та вдосконалення цивільного захисту у 2019 році.

8. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради (Колесников) відповідно до діючого законодавства з питань цивільного захисту, надати методичну допомогу підприємствам, організаціям та установам міста, незалежно від форм власності, щодо розробки, коригування планів та вдосконалення цивільного захисту.

9. Рекомендувати завідувачу міських курсів цивільного захисту міста Южноукраїнська Чулкову проводити підготовку та навчання керівного складу формувань цивільного захисту підприємств, організацій, установ міста, незалежно від форм власності, та надати методичні рекомендації по проведенню об'єктових навчань та тренувань.

10. Рекомендувати 1 державному пожежно-рятувальному загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій (далі – ДСНС України) у Миколаївській області (Драгоміров) в термін до 01.04.2019 розробити та затвердити в установленому порядку план проведення перевірок об'єктів цивільного захисту міста.

11. Керівникам підприємств, організацій та установ міста, незалежно від форм власності, надавати звіти про виконання плану основних заходів з підготовки Южноукраїнської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області на 2019 рік та комплексного плану проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи та навчання населення міста Южноукраїнська з питань цивільного захисту, діям в умовах надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та правилам безпеки життєдіяльності на 2019 рік управлінню з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради щомісяця до 1 числа наступного місяця, за 2018 рік – до 05 січня 2019 року.

12. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 21.03.2018 № 55 "Про основні завдання цивільного захисту міста Южноукраїнська на 2018 рік".

13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря Южноукраїнської міської ради Дзюбенко Л.П.

 

 

Секретар Южноукраїнської міської ради                              Л.П. Дзюбенко

 

 

Колесников І.К.

5-99-96