НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради за 2018 рік


Версія для друку

від 10.01.2019 Дата оприлюднення: 10.01.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від «_____» ___________2019 №_____                                                

 

Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті 
Южноукраїнської міської ради за 2018 рік

 

Керуючись пп. 4 п. „б” ч. 1 ст. 38 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до ст.ст. 215, 218 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Положення про адміністративні комісії Української РСР, затвердженого указом Президії Верховної Ради Української РСР від 09.03.1988 № 5540-ХІ, Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 22.12.2010 № 445, заслухавши та обговоривши інформацію керуючого справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко І.В. про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради за 2018 рік, з метою підвищення ефективності роботи вищезазначеної комісії, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В И Р І Ш И В :

1. Інформацію керуючого справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко І.В. про роботу адміністративної комісії  при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради за 2018 рік взяти до відома (додається).

2. Комунальним підприємствам: «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман), «Служба комунального господарства» (Вакар), «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (Булгаров), Департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради  (Валюшок) забезпечити належне планування роботи та контроль щодо виявлення адміністративних правопорушень, складання протоколів про адміністративні правопорушення уповноваженими посадовими особами.

3. Рекомендувати Южноукраїнському відділенню поліції Первомайського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області (Третьяк) посилити контроль за виконанням посадових обов’язків працівниками в частині складання протоколів про адміністративні правопорушення у відповідності до вимог законодавства та своєчасного їх направлення на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко І.В.

 

 

Секретар Южноукраїнської міської ради                                   Л.П.Дзюбенко

 

Заболотна А.В., 
5-51-63


 


Нещодавно переглянуті

Про надання згоди комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» на переведення з нежитлового фонду до житлового приміщення №021, що розташоване за адресою: вул.  Миру,9 (гуртожиток №3) у місті Южноукраїнську

оприлюднено 03.12.2018 затверджено 03.12.2018


Про затвердження Порядку надання цільової фінансової допомоги в подолання тарифно-фінансових втрат комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

225 оприлюднено 04.08.2017 затверджено 02.08.2017


Про розгляд та погодження річного плану виробництва, транспортування та постачання теплової енергії відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на 2017 рік

202 оприлюднено 17.07.2017 затверджено 12.07.2017