НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін до розпорядження м іського голови від 29.12.2018 № 240-р «Про створення комісії з проведення розслідування нещасного випадку на виробництві, який стався з керуючим справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко Іриною Володимирівною»


Версія для друку

2-р від 02.01.2019 Дата оприлюднення: 09.01.2019

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  «_02__» _01____ 2019    №  02-р

 


Про внесення змін до розпорядження міського голови від 29.12.2018 № 240-р 
«Про створення комісії з проведення розслідування нещасного випадку на виробництві, 
який стався з керуючим справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради 
Головченко Іриною Володимирівною»

 

Керуючись п. п. 19, 20 ч. 4 ст. 42, ст. 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 22 Закону України «Про охорону праці», Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», постановою Кабінету Міністрів України №1232 від 30.11.2011 «Деякі питання розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві», з метою з’ясування обставин і причини настання нещасного випадку:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 29.12.2018 № 240-р  «Про створення комісії з проведення розслідування нещасного випадку на виробництві, який стався з керуючим справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко Іриною Володимирівною» (далі – комісія), а саме:

          -  вивівши зі складу комісії  Гут Світлану Станіславівну ;

          - ввівши до складу комісії страхового експерта з охорони праці Южноукраїнського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування  в Миколаївській області  Чернієнко  Наталю Іванівну (за згодою) та голову Южноукраїнського міського комітету профспілки  працівників державних установ  Кармазіну Інну Миколаївну.

2. Контроль за виконанням  цього  розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Секретар Южноукраїнської міської ради                                    Л.П. Дзюбенко