НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про участь у програмі Британських рад - «Активні громадяни»


Версія для друку

від 20.12.2018 Дата оприлюднення: 20.12.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “        ”             2019   №                   

                сесії                       скликання         

Про участь у програмі Британських рад - «Активні громадяни»

 

Керуючись ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в рамках меморандуму, укладеного між виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради та громадською організацією «Агентство економічного розвитку», який затверджений рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 22.08.2018 №218, враховуючи лист громадської організації «Агентство економічного розвитку» від 03.09.2018 №100 (копія додається), з метою сприяння соціальним змінам і забезпечення сталого розвитку громади міста Южноукраїнська шляхом розбудови мережі лідерів, отримання потрібних знань, навичок і досвіду, а також, фінансової підтримки, які надає Програма Британських рад «Активні громадяни» для реалізації проектів соціальної дії, направлених на розбудову безконфліктного діалогу у громадах задля вирішення спільних соціальних проблем, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти участь у програмі Британських рад – «Активні громадяни».
  2. Секретарю Южноукраїнської міської ради Дзюбенко Л.П. укласти меморандум від імені Южноукраїнської міської ради з Британською радою про співпрацю в напрямку фінансування проектів громадян територіальної громади міста Южноукраїнська, направлених на розвиток міста.
  3. Забезпечити співфінансування проектів громадян міста Южноукраїнська, направлених на розвиток міста по програмі Британських рад – «Активні громадяни», 50% з міського бюджету та 50% з бюджету Британських рад.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою,  розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

Секретар міської ради                                                        Л.П. Дзюбенко

 

Петрик

21124