НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту фізичній особі-підприємцю Жебет Лілії Серверівні для розміщення та обслуговування стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в районі житлового будинку № 8 на бульварі Шевченка у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 12.12.2018 Дата оприлюднення: 12.12.2018

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “        ”             2019   №                   

                сесії                       скликання         

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо

встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється

право суборенди, сервітуту  фізичній особі-підприємцю Жебет Лілії

Серверівні для розміщення та обслуговування стаціонарної тимчасової

споруди для провадження підприємницької діяльності в районі житлового

будинку № 8 на бульварі Шевченка у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 19, 93, 116, 120, 123, 124 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про оренду землі», беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 09.11.2017 № 900 «Про надання згоди на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту фізичній особі-підприємцю Жебет Лілії Серверівні під розміщення та обслуговування стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в районі житлової будівлі № 8 на бульварі Шевченка у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту  фізичній особі-підприємцю Жебет Лілії Серверівні для розміщення та обслуговування стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в районі житлового будинку № 8 на бульварі Шевченка у місті Южноукраїнську Миколаївської області, розроблену сертифікованим інженером-землевпорядником Тарновською Ріною Вікторівною, та на підставі заяви фізичної особи-підприємця Жебет Лілії Серверівни від 03.09.2018 (додається), міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту  фізичній особі-підприємцю Жебет Лілії Серверівні для розміщення та обслуговування стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в районі житлового будинку № 8 на бульварі Шевченка у місті Южноукраїнську Миколаївської області.Надати фізичній особі-підприємцю Жебет Лілії Серверівні частину земельної ділянки (кадастровий номер 4810800000:14:002:0009) для розміщення та обслуговування стаціонарної тимчасової споруди для провадження   підприємницької  діяльності районі житлового будинку № 8 на бульварі Шевченка у місті Южноукраїнську Миколаївської області, загальною площею – 0.0092 га, в користування терміном на 10 років із категорії земель за основним цільовим призначенням – землі житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за рахунок земель комунальної власності у місті Южноукраїнську Миколаївської області.
  2. Встановити розмір плати за користування земельною ділянкою відповідно до ставок плати за землю, встановлених Южноукраїнською міською радою.
  3. Фізичній особі-підприємцю Жебет Лілії Серверівні в місячний строк укласти з Южноукраїнською міською радою договір про встановлення земельного сервітуту.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

Секретар міської ради                                                                               Л.П. Дзюбенко

 

Майстренко

5-51-90